Steam Steam hesabı nasıl kurtarılır?

Tuğra Akın

Hectopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Selam hesabımı çok önceden kaybettim ve aklıma geldi e postası mevcut fakat guardan dolayı giriş yapamıyorum hesabımı geri alabilir miyim? Steam destek verir mi hesabı geri?
(Envanter için istiyorum)

İlk email sendeyse alırsın. Eğer hesaba 1 yıldan fazladır girmediysen veya harcama yapmadıysan 1 aylık topluluk pazarı banı ve takas banı yiyorsun haberin olsun.

Steam'e ticket at kullandığın kredi veya banka kart numaranı, ilk maili, ilk telefon numaranı gir yardımcı olurlar.

Steam destek sayfasından gerekli adımları izleyerek hesabını geri almayı deneyebilirsin.

Steam'e ticket at kullandığın kredi veya banka kart numaranı, ilk maili, ilk telefon numaranı gir yardımcı olurlar.

İlk email sendeyse alırsın. Eğer hesaba 1 yıldan fazladır girmediysen veya harcama yapmadıysan 1 aylık topluluk pazarı banı ve takas banı yiyorsun haberin olsun.

İlk mail bende fakat onun dıında telefon numarası, guard, kredi kartı falan bu bilgiler bende yok.

Selam hesabımı çok önceden kaybettim ve aklıma geldi e postası mevcut fakat guardan dolayı giriş yapamıyorum hesabımı geri alabilir miyim? Steam destek verir mi hesabı geri?
(Envanter için istiyorum)
Hesabınızı nasıl kaybettiniz bir linke falan mı tıkladınız ya da crack tarzı dosyalar mı indirmiştiniz ?

Hesabınızı nasıl kaybettiniz bir linke falan mı tıkladınız ya da crack tarzı dosyalar mı indirmiştiniz?

Guarda erişimi kaybettim herhangi bir çalınma vs yok e postası halen bende. Zaten çok eski bir hesabım.

Guard koduna erisimim yok de benden sadece maili istemişlerdi almıştım. Belki kanit olarak kart bilgilerini isterler verirsin.

Guard koduna erisimim yok de benden sadece maili istemişlerdi almıştım. Belki kanit olarak kart bilgilerini isterler verirsin.

Umarım sadece mail isterler kart bilgisi yok çünkü kart kullanmadım cüzdan kodu kullanmıştım sadece.

Bu sabah destek attım halen cevap gelmedi ne zaman gelir cevap tahmini.

Benden cüzdan kodu ile aldığım oyunların fişini istedi ama hesap çok eski elimde yok maalesef alamayacağım glb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı