Steam hesabım çalındı

Daha fazla  
Steam'e ticket atmak için bir metin hazırladım fakat nereye atacağımı bulamadım. Nereye atmalıyım?
Olay aşağıdaki şekilde oldu. Buna cevap gelir mi, yardımcı olurlar mı? Daha önce hesapta kullandığım e-posta telefon numarası, kredi kartı bilgilerim de var.

"Dün, yani 14 Nisan perşembe günü bilgisayarıma virüs bulaştı. 10'larca defa virüs taraması, virüsü kaldırmasına rağmen virüsten bir türlü kurtulamayınca bilgisayara format attım fakat şimdi %100 emin olduğum giriş bilgileriyle hesabıma giriş yapamıyorum.

Görünüşe bakılırsa hesabım çalındı. Ayrıca hesapta olması gereken e-posta adresine ve numarama ait bir hesap yok ve "giriş yapamıyorum" seçeneğinden kullanıcı adıyla hesap bulma yöntemiyle karşıma gelen e postayı ilk defa gördüm. Yani bu hesabımın çalındığını garantiliyor. Bilgisayarıma virüs bulaştığını kesin olarak kanıtlar mı bilmiyorum ama dosyalara onunla ilgili bir şeyler bıraktım. Ayrıca bunu yazarken hesabımı çalan kişiyi buldum. İsmini de değiştirmiş hesabın. Bunun benim hesabım olduğundan eminim. Oyunlardaki saat sürem ve seviyem aynı. Ayrıca ödüllerim de aynı. Rozetlerim ve daha önce kullandığı kullanıcı adı da yok. Yani önceki kullanıcı adları silinmiş. Linki: Steam Community :: Mei

Hesabı Discord profilimden buldum. Daha önce Discord ile bağlamıştım ve disord ile bağlantıyı Steam üzerinden kesemezler. Yani hala profilimde duruyor. Dosyalara onun SS'ini koyacağım ama Discord'la bağlantıyı çok eskiden yapmıştım. Bu yüzden o zamanki kullanıcı adı duruyor ama tıklayınca o hesap çıkıyor. Doğrulamak için herhangi bir Discord hesabıyla profilime girip oraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca daha önce Steam'den konuşma yapmak için kurduğumuz bir gruptan çıkış yapmamışlar, arkadaşıma oradan SS atmasını istedim. Bir yararı olur mu bilmem ama onu da dosyalara ekleyeceğim (hesabın hiçbir arkadaşı yok çünkü herkesi çıkarmış ama grupta belki bu yönden kanıtlar)."

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    317,9 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 150
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    56,3 KB · Görüntüleme: 144
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 165
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk satın aldığın oyunu, ilk skinini, cüzdan yüklemesi yaptıysan o kredi kartını yazarsan hallolur.

Bunları nereye yazacağımı bilmiyorum, Steam'den yaptığımda yukarıdaki metini filan yazdım oraya ayrıca hesabın ilk epostası, telefon numarasını da soruyordu onları da yazdım ve bir de iletişim için e-posta istiyordu iletişim için yazdığım e postayı doğrulamak için bir kod yolladığını söylüyor ama saatlerce o ekrandan çıkmamama rağmen kod gelmiyor.

Dosya Ekleri

• InkedScreenshot_1_LI.jpg
    InkedScreenshot_1_LI.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 164
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun aldığında maile fatura yolluyorlar. O faturayı da atabilirsin.

Bunları nereye yazacağımı bilmiyorum, Steam'den yaptığımda yukarıdaki metini filan yazdım oraya ayrıca hesabın ilk epostası, telefon numarasını da soruyordu onları da yazdım ve bir de iletişim için e-posta istiyordu iletişim için yazdığım e postayı doğrulamak için bir kod yolladığını söylüyor ama saatlerce o ekrandan çıkmamama rağmen kod gelmiyor.
Maildeki tüm postalar sekmesine tıkladın mı ? Genelde oraya düşüyor.

Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.
@Muhammed Efe Çuhadar ayrıca Steam desteğe istediğiniz kadar virüsten dolayı hesabınızın çalındığı bilgisini paylaşabilirsiniz fakat bir işe yaramaz. Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Hesaptaki fatura adresi, kart bilgisi ve daha önce key ile oyun aldıysanız bu keyleri paylaşabilirsiniz.

Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.
@Muhammed Efe Çuhadar ayrıca Steam desteğe istediğiniz kadar virüsten dolayı hesabınızın çalındığı bilgisini paylaşabilirsiniz fakat bir işe yaramaz. Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Hesaptaki fatura adresi, kart bilgisi ve daha önce key ile oyun aldıysanız bu keyleri paylaşabilirsiniz.
Hiç bir eposta yok, zaten hesabımın çalındığını bilgisayarım sıfırlandıktan sonra giriş yapmayınca fark ettim.
Merhaba dediğiniz gibi sadece kart bilgisi fatura bilgisiyle yardım istemeyi düşünüyorum fakat Steam desteğe belli bir eposta adresinden mi ulaşmalıyım yoksa Steam uygulamasından mı ulaşmalıyım yardımcı olur musunuz?

Bir de Steam hesabım ile Epic'te bağlıymış bunu kanıt olarak gösteremiyor muyum? Onun dışında Discord da bağlantılı Discord profilimden tıklayınca direk o hesaba gidiyor.

Twitch'e de bağlıymış.

Dosya Ekleri

• 1650050473567.png
    1650050473567.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 1650050660955.png
    1650050660955.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri