Eki Görüntüle 2155818
Hangisini denemem gerekiyor, ilk 2 tanesini denedim, ikisi de bir şey olmadı, bir sonuca varamadım yani.
Anında bir sonuca varamazsın destek talebi oluşturman lazım en fazla 2-3 saatte cevap verirler.
Eki Görüntüle 2155818
Hangisini denemem gerekiyor, ilk 2 tanesini denedim, ikisi de bir şey olmadı, bir sonuca varamadım yani.
2-3 Saat çok erken. Ortalama 24 saatte yazıyorlar.Anında bir sonuca varamazsın destek talebi oluşturman lazım en fazla 2-3 saatte cevap verirler.
Steam hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım Var'a bas. Sonra tekrar SS at. Bu sayfaları unutmuşum kusura bakma.
2-3 saat çok erken. Ortalama 24 saatte yazıyorlar.
Sayfanın devamı yoksa parola mı sıfırla der misiniz? Bu sayfalar değişmiş önceden böyle değildi. Eğer olmazsa ana hesabınızla giriş yapıp bir bilet açın. Yan hesabım çalındı diye.
Sayfanın devamı yokSayfanın devamı yoksa parola mı sıfırla der misiniz? Bu sayfalar değişmiş önceden böyle değildi. Eğer olmazsa ana hesabınızla giriş yapıp bir bilet açın. Yan hesabım çalındı diye.
O zaman ana hesabınız ile giriş yapıp öyle bilet açın. Yan hesabınız çalındığını söyleyin.Sayfanın devamı yok
Eki Görüntüle 2155824
Mantıklı , normalde direk hesapsızda ticket açılmıyormuydu? öyle biliyordumO zaman ana hesabınız ile giriş yapıp öyle bilet açın. Yan hesabınız çalındığını söyleyin.
Evet açılıyordu ama sanırım değiştirmişler. Bir buçuk yıl önce bende çaldırmıştım o sıra açılabiliyordu.Mantıklı , normalde direk hesapsızda ticket açılmıyormuydu? öyle biliyordum
Şimdi hocam elimdeki en iyi bilgi , ilk mail ve eski şifrelerden bir tanesi , nasıl bir metin yazıcam türkçe mi yoksa ingilizcemiEvet açılıyordu ama sanırım değiştirmişler. Bir buçuk yıl önce bende çaldırmıştım o sıra açılabiliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.