Steam hesabım mı çalındı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda nedense hesaba erişemiyorum ağ hatası veriyor fakat offline olarak başlattığımda hesaba girdim ardından Online ol yaptım ve oldu mesaj atabiliyorum arkadaşlarımın profiline girebiliyorum fakat ne tarayıcıdan Steam hesabıma girebiliyorum ne de başka bir PC'den. Ağ hatası veriyor fakat tarayıcıda hiçbir şey demiyor ama hesaba girmiyor.

Dosya Ekleri

• bune.PNG
    bune.PNG
    135,5 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu anda nedense hesaba erişemiyorum ağ hatası veriyor fakat offline olarak başlattığımda hesaba girdim ardından Online ol yaptım ve oldu mesaj atabiliyorum arkadaşlarımın profiline girebiliyorum fakat ne tarayıcıdan Steam hesabıma girebiliyorum ne de başka bir PC'den. Ağ hatası veriyor fakat tarayıcıda hiçbir şey demiyor ama hesaba girmiyor.

Pek bir bilğim yok ama eğer bakabiliyorsanız bilgilerinize bakar mısınız herhangi bir değişiklik fark edecek misiniz?

Şu ana kadar denediklerimi söyleyeyim tarayıcıdan girmeye calıstım hesaba girmedi herhangi bir hatada vermedi baska ağdan ve başka PC'den denedim gene olmadı internette bir problem yok hesaplık bir problem var.

Steam hesabı buga girdi
hocam sorunum bu konunun aynısı tek farkı sağ üstte steam id yerine kendi adım ve profil fotom var

@Recep Baltaş hocam musaitseniz bir bakabilir misiniz?

Arkadaşlar ne kadar sürüyor bu hata herhangi bir çözümü var mı yoksa sadece beklememmi lazım.

Son düzenleme:
Şu ana kadar denediklerimi söyleyeyim tarayıcıdan girmeye calıstım hesaba girmedi herhangi bir hatada vermedi baska ağdan ve başka PC'den denedim gene olmadı internette bir problem yok hesaplık bir problem var.

Steam hesabı buga girdi
Hocam sorunum bu konunun aynısı tek farkı sağ üstte Steam ID yerine kendi adım ve profil fotom var.

@Recep Baltaş hocam musaitseniz bir bakabilir misiniz?

Arkadaşlar ne kadar sürüyor bu hata herhangi bir çözümü var mı yoksa sadece beklememmi lazım.

Galiba bekliyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı