Steam hesabım Geforce Now'a bağlıydı. Eğer eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. 1 ay önce bir arkadaştan Geforce Now satın aldım. O arkadaşla şu anda iletişime geçmeye çalışıyorum. Umarım o değildir.
Steam hesabım Geforce Now'a bağlıydı. Eğer eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. 1 ay önce bir arkadaştan Geforce Now satın aldım. O arkadaşla şu anda iletişime geçmeye çalışıyorum. Umarım o değildir.
Steam Guard varken erişebilmesi çok olanaklı değil hocam yakın arkadaşlarınızdan biri, ailenizden biri ancak böyle bir şey yapabilir veya telefonunuza erişen birisi.
Evden dışarı bile çıkmıyorum. Telefonum benden başka kimsenin eli değmiyor. @pcustası21a adlı arkadaştan Geforce Now almıştım. O arkadaş lütfen benimle iletişime geçsin.
İsmi arda galiba. Bir de keyfini çıkar yazmış...
Evden dışarı bile çıkmıyorum. Telefonum benden başka kimsenin eli değmiyor. @pcustası21a adlı arkadaştan Geforce Now almıştım. O arkadaş lütfen benimle iletişime geçsin.
İsmi arda galiba. Bir de keyfini çıkar yazmış... Eki Görüntüle 1054447
Bende şu anda o arkadaştan şüpheleniyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Oyun 30 mayısta gönderilmiş. @pcustası21a adlı arkadaşın son etkinliği de 30 mayıs gözüküyor.
Normalde ben o kişiyle Discord'dan arkadaştık, baktım arkadaşlıktan çıkarmış.