- Makaleler
- 3
Guard kodunuza erişen biri ise, en yakın çevrenizden şüphelenin derim.Zaten resimde kullanıcı adı gözüküyor kime gönderdiği.
Oyunu gönderdikten sonra kendisinden beni engellemiş.
Guard kodunuza erişen biri ise, en yakın çevrenizden şüphelenin derim.Zaten resimde kullanıcı adı gözüküyor kime gönderdiği.
Oyunu gönderdikten sonra kendisinden beni engellemiş.
Steam guard zaten o değil mi?İade talebinde bulunun.
2 Faktörlü doğrulama.
Steam hesabım Geforce Now'a bağlıydı. Eğer eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. 1 ay önce bir arkadaştan Geforce Now satın aldım. O arkadaşla şu anda iletişime geçmeye çalışıyorum. Umarım o değildir.Guard kodunuza erişen biri ise, en yakın çevrenizden şüphelenin derim.
Büyük ihtimalle o.Steam hesabım Geforce Now'a bağlıydı. Eğer eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz. 1 ay önce bir arkadaştan Geforce Now satın aldım. O arkadaşla şu anda iletişime geçmeye çalışıyorum. Umarım o değildir.
Zaten iki aşamalı doğrulama ve guard var. Ona rağmen girmiş.
Arkadaş cezalı hocam.Evden dışarı bile çıkmıyorum. Telefonum benden başka kimsenin eli değmiyor.
@pcustası21a adlı arkadaştan Geforce Now almıştım. O arkadaş lütfen benimle iletişime geçsin.
İsmi arda galiba. Bir de keyfini çıkar yazmış...
Eki Görüntüle 1054447
Bende şu anda o arkadaştan şüpheleniyorum. Ama kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Oyun 30 mayısta gönderilmiş. @pcustası21a adlı arkadaşın son etkinliği de 30 mayıs gözüküyor.Hocam arkadaşın mesajlarını inceledim. Bir oyun tavsiyesi konusunda Hitman 3 önerisi yapmış. Tabii tesadüf olabilir ama şüphelenin derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.