Muhtemelen cevap gelir ama ne kadar sürer bilemiyorum.Arkadaşlar Steam destekten bir geri dönüş alamadım tabii ki beklemeye devam edeceğim ama herhangi bir cevap gelmezse ne yapmalıyım? (parayı harcamak dışında)
Muhtemelen cevap gelir ama ne kadar sürer bilemiyorum.Arkadaşlar Steam destekten bir geri dönüş alamadım tabii ki beklemeye devam edeceğim ama herhangi bir cevap gelmezse ne yapmalıyım? (parayı harcamak dışında)
Ya o para CC işinden kaldırdığı para ise?
İtemlerinizi satmış olabilir mi?
Çalan kişi hesapta çalıntı kredi kartı kullanmış olabilir Steam desteğe yazman gerek.
Böyle bir olay yaşayan birkaç kişi daha görmüştüm.
Böyle bir şey yapmaya kalkışmayın sakın çalıntı kart kullanılmış olabilir Steam desteğin mesajını bekleyip paraya dokunmamak en iyisi.Hesabınızı çalan adam sanırım enayiymiş. Acaba neye güvenerek hesaba bu kadar para harcamış. Hesabı geri alabileceğinizi bilmiyor muymuş? Bence de Steam desteğe yazın. Fakat geri alacaklarını düşünmüyorum. Eğer geri almazlarsa veya paraya karışmazlarsa %25-30 indirimli satıp nakite dönüştürebilirsiniz. veya size bu mükemmel bilgiyi verdiğim için bana oyun hediye edebilirsiniz
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.