Steam hesabımın bilgilerini unuttum

• Konuyu başlatan Zel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 7.855

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Merhaba, benim bir sorunum var. Arkadaşlar benim Steam hesabımın kullanıcı adı-şifre ve epostasını unuttum. Steam'e geldiğimde bana bir eposta istiyor ama, ** bunlar ile kapatılmış, benim demek istediğim bu kapatılmış yerleri tam görüntülemek istiyorum, çünküe postamı unuttum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim bir sorunum var. Arkadaşlar benim Steam hesabımın kullanıcı adı-şifre ve epostasını unuttum. Steam'e geldiğimde bana bir eposta istiyor ama, ** bunlar ile kapatılmış, benim demek istediğim bu kapatılmış yerleri tam görüntülemek istiyorum, çünküe postamı unuttum.
Steam'e giriş yap bölümüne gir ve şifremi unuttum seçeneğini işaretle oraya telefon numaranı yaz o şekilde dene.

Telefon numaranı eklemiş miydin? eğer eklemediysen ve Steam guard falan yoksa biraz zor. E-postanın başını falan gösteriyordur örn abc*****.com gibi o abcden hangisi olduğunu hatırlamıyor musun?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı