Steam hesabına Çin'den giriş yapılıyor

mertesez26

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün Counter-Strike 2 oynarken maç bittiğinde pazar ve envantein basitleştirilmiş Çince dilinde gösterildiğini fark ettim. Önceden arkadaşın başına gelmişti hesabını çalmışlar envanteri boşaltmışlardı. Hemen bir korku sardı beni de ve dili tekrar değiştirdim bir yandan da mailleri kontrol ediyordum ki Steam puan dükkanındaki puanları kendi hesabına bastığını gördüm. Sonra Apex Legends adlı oyuna girdi hesabımdan ben de o ara Avast'tan tam kapsamlı virüs taraması yaptım temiz dedi. Hemen e-posta ve Steam şifre değiştirdim. API key dolandırıcılığı linkinden temiz miyim diye baktım orası da temiz. Guard hiçbir işe yaramıyor anlaşılan da ben bu beladan şimdi nasıl kurtarabilirim hesabı yardımcı olun. Çünkü arkadaş her ne kadar e-posta Steam şifresi değişse de hesaba girmeye devam edebiliyorlardı. Counter-Strike envanterim bayağı yüklü orayı boşaltacaklar diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast sil v e Malwarebytes tarama yap. Sonra hesaplarını şifrelerini değiştir ve hemen 2 doğrulayıcı faktörleri aç. Sonra bir yerden virüs bulaşmış belli format at.

Hocam direk PC'nize USB ile temiz format atın sonra başka bir bilgisayardan veya telefondan bütün mail ve hesaplarınızın şifrelerini değiştirip doğrulama ekleyin.

Arkadaşlar merhaba bugün Counter-Strike 2 oynarken maç bittiğinde pazar ve envantein basitleştirilmiş Çince dilinde gösterildiğini fark ettim. Önceden arkadaşın başına gelmişti hesabını çalmışlar envanteri boşaltmışlardı. Hemen bir korku sardı beni de ve dili tekrar değiştirdim bir yandan da mailleri kontrol ediyordum ki Steam puan dükkanındaki puanları kendi hesabına bastığını gördüm. Sonra Apex Legends adlı oyuna girdi hesabımdan ben de o ara Avast'tan tam kapsamlı virüs taraması yaptım temiz dedi. Hemen e-posta ve Steam şifre değiştirdim. API key dolandırıcılığı linkinden temiz miyim diye baktım orası da temiz. Guard hiçbir işe yaramıyor anlaşılan da ben bu beladan şimdi nasıl kurtarabilirim hesabı yardımcı olun. Çünkü arkadaş her ne kadar e-posta Steam şifresi değişse de hesaba girmeye devam edebiliyorlardı. Counter-Strike envanterim bayağı yüklü orayı boşaltacaklar diye korkuyorum.
Direkt bilgisayara sızmışlar o yüzden guard kullanmalarına gerek kalmamış diye düşünüyorum, e-mail şifre değiştir, steam kurtarma kodunu al, pc ye çok acil bir şekilde format at.

Başka bir cihazdan PC de bulunmayan bir maile Steam hesabınızı geçirin. Ve başka bir telefon numarasına bağlayın. PC'ye acil bir şekilde format atın.

Maili de iki aşamalı koruma ile güçlendirdim telefona uygulamasını indirdim biri maile giriş yapmaya çalışınca telefondan onay istiyor ama etkili olur mu bilmem. Onun yanı sıra Malwarebytes indirdim onla da tarıyorum şu an. Format da atacağım yalnız başka cihazdan steamın bağlı olduğu maili ve telefonu değiştirmem de gerekir mi?

Maili de iki aşamalı koruma ile güçlendirdim telefona uygulamasını indirdim biri maile giriş yapmaya çalışınca telefondan onay istiyor ama etkili olur mu bilmem. Onun yanı sıra Malwarebytes indirdim onla da tarıyorum şu an. Format da atacağım yalnız başka cihazdan steamın bağlı olduğu maili ve telefonu değiştirmem de gerekir mi?
Bunların yanı sıra steam nedendir bilmem Çinlinin harcadığı steam puanlarını geri iade etmiş. Sıfırlamıştı Çinli puanlar geri geldi.

Maili de iki aşamalı koruma ile güçlendirdim telefona uygulamasını indirdim biri maile giriş yapmaya çalışınca telefondan onay istiyor ama etkili olur mu bilmem. Onun yanı sıra Malwarebytes indirdim onunla da tarıyorum şu an. Format da atacağım yalnız başka cihazdan Steam'ın bağlı olduğu maili ve telefonu değiştirmem de gerekir mi?

Bunların yanı sıra Steam nedendir bilmem çinlinin harcadığı Steam puanlarını iade etmiş. Sıfırlamıştı Çinli puanlar geri geldi.

Evet kesinikle. Mümkünse direkt format atın o sırada telefondan şifre vb. her şeyi değiştirin.

Bunların yanı sıra steam nedendir bilmem Çinlinin harcadığı steam puanlarını geri iade etmiş. Sıfırlamıştı Çinli puanlar geri geldi.
Malwarebytes de bilgisayar temiz dedi. Şimdi usb belleğe windows10.iso yüklüyorum formata geçeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı