Steam hesabının güvenliği nasıl sağlanabilir?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam hesabımı birçok siteye önceden bağlamıştım fakat nereler olduğunu tam hatırlamıyorum. Nerelere bağladığımı da göremiyorum. Hesabımın güvenliğini sağlamak için ne yapmam gerekiyor? İnternette ve forumda API key ile alakalı bir şey okudum ama hiçbir şey anlamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Steam hesabımı birçok siteye önceden bağlamıştım fakat nereler olduğunu tam hatırlamıyorum. Nerelere bağladığımı da göremiyorum. Hesabımın güvenliğini sağlamak için ne yapmam gerekiyor? İnternette ve forumda API key ile alakalı bir şey okudum ama hiçbir şey anlamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Hesap şifreni değiştirirsen bütün cihazlardan çıkış yapar.

Bu siteye girip"API kodumu iptal et" gibi birşey olması lazım.

Onu denedimde hocam mesela benim steam hesabım rockstar social cluba bağlı. Girdim Social Club'a kontrol ettim hala bağlı gözüküyor. İşe yaramadı açıkçası
Onu bilmiyorum.

Mobil Steam uygulamasını indirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı