Steam İade Etme

Mekal

Decapat
Geçen günlerde Witcher 3 aldım. Sistemime tamamen uyuşmadığı için pek keyif alamadım ve "83" dakika oynadım ve iade talebinde bulundum.
Oyunu 26 Mart tarihinde aldım ve 2 hafta geçmeden iade talebi oluşturdum fakat iade talebini oluşturalı neredeyse 4-5 gün olmasına rağmen bir yanıt gelmedi.
Bu durum şu sıralar herkeste böyle mi yoksa bana özel bir durum mu bunu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak."

Kurallar çerçevesinde iade talebi oluşturduysanız elbet kabul edilecektir. Steam destek ile iletişime geçebilirsin.

"Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak."

Kurallar çerçevesinde iade talebi oluşturduysanız elbet kabul edilecektir. Steam destek ile iletişime geçebilirsin.

Hocam o yazıya bakılmamalı diye düşünüyorum, fakat 14 gün üstüyse zor kabul edilir. 2 saat üstü oynamalara izin veriyor Steam, fakat güzel bir yalan uydurmanız gerekiyor, bakalım bugün Forza'yı iade etmek istedim 14 gün + 2 saat üstü oynadım belki kabul olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı