Evet çok fazla iade talebi oluşturduğun için uyarı verdi. Bir kaç ay sonra iade edersen sorun olmaz.Eki Görüntüle 643656Merhaba alt kısımda bir iade sunucu gelen uyarı mesajı ile ilgili bir sorum var hemen soruya geçeyim. Gördüğünüz gibi Steam son 4 iadem de de aynı uyarıyı yazdı. Suistimal edilirse sonraki taleplerinizi reddedeceğiz uyarısı üst üste iade talebinde bulunduğum için mi yazdı? Eğer birkaç ay sonra aldığım bir oyunu iade etmek istersem reddedilir mi sonuçta zaman geçmiş olur. Bir o kadar fazla oyun aldığım hesaptan artık iade için reddedilmekten korkuyorum şahsen. Bu arada iade taleplerimin %80'i optimzasyon, bug gibi teknik sorunlardan ötürü veya oyunu iade edip DLC'li sürümünü almak için talep oluşturmuştum.
2 Saat oynama süresini geçmemesi lazım bir de 1 ay fazla bence 1 ayı geçmişse iade edilmez bana göre.
İade sistemini çok kullanmışsınız ve art niyet aramışlar. Oynama süresi, iade sayısı ve satın alma tarihi önemli bu konularda. Bir oyunu bugün alıp bir saat oynayıp iade etmek çok daha geçerli olurdu mesela.
Evet, bir sure oyun iade etme aynisi benim basima gelmisti.
Hocam çok iade yapmışsınız. Uzun süre iade yapmazsınız bir daha böyle sorunla karşılaşmazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.