Steam iade reddedilmesi

reredo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Screenshot_2020-08-19-22-53-21-966_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Merhaba alt kısımda bir iade sunucu gelen uyarı mesajı ile ilgili bir sorum var hemen soruya geçeyim. Gördüğünüz gibi Steam son 4 iadem de de aynı uyarıyı yazdı. Suistimal edilirse sonraki taleplerinizi reddedeceğiz uyarısı üst üste iade talebinde bulunduğum için mi yazdı? Eğer birkaç ay sonra aldığım bir oyunu iade etmek istersem reddedilir mi sonuçta zaman geçmiş olur. Bir o kadar fazla oyun aldığım hesaptan artık iade için reddedilmekten korkuyorum şahsen. Bu arada iade taleplerimin %80'i optimzasyon, bug gibi teknik sorunlardan ötürü veya oyunu iade edip DLC'li sürümünü almak için talep oluşturmuştum.

Çok iade yapınca yazıyor fakat bir şey olmuyor. Cüzdan ile alım yapıyorsan sorun olmuyor. 2 haftadır sürekli bu uyarıyı alıyorum. Bir sorun yok. Kredi kartı ödemelerini iptal edebilirler sadece sanırım. Cüzdanı da sanırım nasılsa çekemiyoruz illaki harcayacaklar diye iade ediyorlar sanırım.

Eki Görüntüle 643656Merhaba alt kısımda bir iade sunucu gelen uyarı mesajı ile ilgili bir sorum var hemen soruya geçeyim. Gördüğünüz gibi Steam son 4 iadem de de aynı uyarıyı yazdı. Suistimal edilirse sonraki taleplerinizi reddedeceğiz uyarısı üst üste iade talebinde bulunduğum için mi yazdı? Eğer birkaç ay sonra aldığım bir oyunu iade etmek istersem reddedilir mi sonuçta zaman geçmiş olur. Bir o kadar fazla oyun aldığım hesaptan artık iade için reddedilmekten korkuyorum şahsen. Bu arada iade taleplerimin %80'i optimzasyon, bug gibi teknik sorunlardan ötürü veya oyunu iade edip DLC'li sürümünü almak için talep oluşturmuştum.
Evet çok fazla iade talebi oluşturduğun için uyarı verdi. Bir kaç ay sonra iade edersen sorun olmaz.

2 Saat oynama süresini geçmemesi lazım bir de 1 ay fazla bence 1 ayı geçmişse iade edilmez bana göre.

Demek istediğim belli bir süre sonra oyun alıp 2 hafta sonra iade edersem kabul olur mu anlamında.
İade sistemini çok kullanmışsınız ve art niyet aramışlar. Oynama süresi, iade sayısı ve satın alma tarihi önemli bu konularda. Bir oyunu bugün alıp bir saat oynayıp iade etmek çok daha geçerli olurdu mesela.

10 dakika bakarım oyuna sıkıntılı ise iade ederim hiçbir zaman 2 saat vs olmadı 2 haftayı da geçmedi üst üste alışveriş yaptım diye oldu sanırım.
Evet, bir sure oyun iade etme aynisi benim basima gelmisti.

Tamamen Iade'yi reddetmeye başlarlar mı bu konunda endişeliyim şahsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı