Steam Steam ilkbahar indiriminde hangi oyunları alacaksınız?

Horizon Zero Dawn - Remember Me düşünüyorum aslında zorlasam Last of Us part 1 alabilirim fakat 11 - 12 saat sonra bir köşeye atacağım oyuna 600 TL vermek istemiyorum.
 
Horizon Zero Dawn - remember me düşünüyorum aslında zorlasam Last of Us part 1 alabilirim fakat 11 - 12 saat sonra bir köşeye atacağım oyuna 600 TL vermek istemiyorum.

İtemsatış gibi sitelerde veriyorlar ucuza hesap şeklinde oradan oynayabilirsiniz.
 
Hocam güzelde Dying Light 2 Full parkur bence farklı seçeneklerede bakabilirsiniz tek şehir eklenmiş resmen ama tabii sizin kararınız önerimi sundum.
Hocam ilk oyunu beraber oynadığımızdan dolayı beraber oynamayı düşünüyoruz. Zaten tek olsam bile yine de alırdım. Kendime yeni bilgisayar aldım da 2k yüksek grafiklerle oyun deneyimi yaşamak istiyorum bide. Şımartalım kendimizi.
 
Hocam ilk oyunu beraber oynadığımızdan dolayı beraber oynamayı düşünüyoruz. Zaten tek olsam bile yine de alırdım. Kendime yeni bilgisayar aldım da 2K yüksek grafiklerle oyun deneyimi yaşamak istiyorum bir de. Şımartalım kendimizi.

Hayırlı olsun hocam yakında bende bilgisayar alacağım inşallah bende onun için planlaf yapıyorum düşündüğüm ekran kartı modelleri RX 6600 veya RX 6700 XT.
 
NFS Heat ve Payback indirimde ne kadar düşer?
 
Hayırlı olsun hocam yakında bende bilgisayar alacağım inşallah bende onun için planlaf yapıyorum düşündüğüm ekran kartı modelleri RX 6600 veya RX 6700 XT.
Ben 6700 XT aldım. Dying Light 2, 1440p'de FSR 2.0 ile yüksek ayarlarda 90-100 fps arası oynatıyor. Önerim şu olur 6800 veya daha yüksek bir ekran kartı almayacaksanız DDR5'e geçmeye gerek yok. Ben yeni nesil olsun diye DDR5 aldım ama aldığım işlemcinin (7600X) ekran kartına göre fazla güçlü olduğunu bilemedim. 5600X'de alsam aynı şey olacakmış.
 

Geri
Yukarı