Steam indirimlerinden GTA 5 alınır mı?

omer981

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2015
Mesajlar
45
GTA 5 alsam mı almasam mı çok kararsızım. Yani şuan 71 TL daha fazla indirime girer mi? Yoksa tam GTA 5 alma sırası mı?

Bir de CS:GO alsam mı diyorum? Herkes oynuyor çok merak ettim oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5 normalde %50 indirim olur ama artık %60 indirime giriyor. Almak istiyorsanız shark ile alın daha ucuza denk geliyor ve online başlangıcında o para işinize yarıyor.

CS:GO halen alınabilir mi pek emin değilim ama çok merak ettiysen alabilirsin. Oyun ölmedi ama oyuncu sayısı baya azaldı.
 
GTA 5'de ne yapacaksın? Hikaye mi yoksa onlineda soygun falan takılmak mı? 4-5 arkadaş almayacaksan o soygun işlerini unut çok zor insan bulunuyor gerçekten sıkıcı bir durum ama arkadaşların varsa kesinlikle al ve hilelere hazır ol çok var. CS GO'da da aynı durum var hile, onu almanı önermem onun yerine 1.6 indir oyna serverlarda daha eğlenceli.
 
90 tle alınır mi

Açıkçası senaryo modundan sonra online olarak hiç oynamadım senaryo modu çok güzeldi ama 75 TL için de değmezdi. Eğer 90 TL ya da o civarda bi paraya alacaksan kesinlikle online olarak da denemelisin yoksa gerçekten de o kadar para verilmez. Şimdi olsa almazdım mesela.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı