2 dakika bekle yüklemiyorsa depolama biriminde sorun olabilir.Şuan yaptım ama hala aynı biraz bekleyeceğim sonra yine yazarım.
Şuan yaptım ama hala aynı biraz beklicem sonra yine yazarımSol üst köşede bulunan "Steam" yazısına bas oradan ayarlara gel. İndirmeler kısmına gel, indirme bölgesini "UK - London" yap. Steam'i yeniden başlat.
2 dakika bekle yüklemiyorsa depolama biriminde sorun olabilir.Şuan yaptım ama hala aynı biraz bekleyeceğim sonra yine yazarım.
Bu bilgisayar kısmına gelip bakabilir misin diskin rengine? Kırmızı ise yer açman gerekecektir, mavi ise sorun yaratmaması lazım.Şu an yeterli boş alan yok dedi yüklemeden önce 40GB vardı bir sorun var galiba.
İndirmeyi iptal edip tekrar başlatmayı dene bir de. Steam önceden yer ayırmış olmalı indirme başladıktan sonra diskte yer azalmaz normalde.Şimdi hiçbir şey indirmiyor ama disk kullanıyor yavaş yavaş depolama azalıyor.
Kullandığın depolama birimi eskiyse o da çok sorun yaratıyor, imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. Eski bilgisayarım sağolsun, bunu bana çok güzel öğretti.Değişik bir şey oldu ilk defa karşılaştım normalde güncellemede indirirken indirdiği kadar depolama alırdı ama şu an önce depolama ayırdı sanırsam şimdi normal bir şekilde iniyor sorun çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.