Steam istek listem nasıl?

Anladım, ben Xbox Series S üzerinde stabil 30 FPS Ray Tracing ile sorunsuz bitirdim oyunu tam tamamlama ile.

78 olduysa gereksiz olabilir

Bende Ray Tracing ve DLSS ile oynamıştım fakat bu gibi sorunlar vardı, fakat yaklaşık 2 3 ay önce. Fix gelmiş midir bilmiyorum.

Bende Ray Tracing ve DLSS ile oynamıştım fakat bu gibi sorunlar vardı, fakat yaklaşık 2 3 ay önce. Fix gelmiş midir bilmiyorum.

Dediğim gibi PC üzerinden oynamadım PC optimizasyonunu bilemem, ben konsolda sorunsuz bitirdim çok eğlendim.

Hatta şimdi hatırladım RTX kapalı 60 FPS oynuyordum sabit şekilde.

Hocam gerçekten haklısınız ama bende biraz Steam değilde kütüphane takınıtısı var. Abonelik bitince oyunlar gidince biraz kötü oluyor. 3 ay falan deneyimlemiştim Game Pass'i.
Öyle derseniz birşey diyemem tabi hocam, çünkü aynı takıntı bende de var. Fakat malum durumlar her istediğimiz oyuna maddi olarak ulaşamıyoruz, o yüzden gamepass önermiştim.

Mortal Kombat zor ve zamdan sonra almak mantıksız. Aynı şekilde Cyberpunk'ı ve Sea of Thieves'i de zamdan sonra almak pek mantıklı değil.

Far Cry 3 zaten inanılmaz kaliteli ve eğlenceli bir oyundur.Ayrıca çocukluğumda oyunlara merakımın başlamasında büyük etkisi var.Bu yüzdendir hangi oyunu oynarsam oynayayım hala en sevdiğim oyundur Far Cry 3.Enis Kirazoğlu'nun Mafia'sı gibi bir şey benim için.Ayrıca alacak olursanız Far Cry 5'in zamlanması gerekirken bir hata sonucu zamlanmamış Gold paketi var.Normal edition'dan bile ucuz ve indirimde 60TL'ye kadar düşüyor eğer bu paketi alırsanız yaninda Far Cry 3 hediye olarak geliyor diye biliyorum.Yani 60TL'ye Hem Far Cry 3 hemde Far Cry 5 alıyorsunuz.İndirimde göz atmanızı tavsiye ederim.

Bakarım hocam teşekkürler.

Mortal Kombat,
Doom,
Hight on Life,
A Way Out,
Skyrim,
Sea of Thieves,
Batman,

Bu oyunların hepsi Game Pass'te olması lazım. Bu oyunların 1'ini satın alacağın bütçe ile yıllık Game Pass alabilirsin. Eğer kütüphanede durması için alacaksanız bir şey diyemem.

Mortal kombat a 700tl vermek yerine kaç aylık xbox gamepass alırsınız hocam. Yanında yukarda ki sste olan oyunlarda oluyor. Nereden baksanız 1500-2000TL cebinizde kalıyor. A way outa gidip de o parayı vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…