Steam istek listem nasıl?

Eğer ciddi bir dövüş oyunu oyuncusu olmayacaksanız 12'yi beklemek daha mantıklı. Ha eğer ciddi ve saatlerinizi dövüş oyunlarına gömecekseniz Mortal Kombat 10'u bile alabilirsiniz. Önce Mortal Kombat 10'a 200 saat gömüp sonra 11'e 300 saat gömdükten sonra 10'a geri dönüp "Sanki bu daha iyi ya." diyerek 10'dan devam eden çok var.
Ben sadece arada takılırım 2 el dövüşürüm diye alacaktım. Dediklerinize göre yine MK12'yi beklemek daha mantıklı benim için o zaman.

Teşekkür ederim hocam o zaman ihtimal varsa Mortal Kombat 12'yi bekleyeceğim.

Aklımda 1 soru daha kaldı, arkadaşlarla oynayınca sarar demişsiniz ya Sea of Thieves için; 2 kişi girsek sarar mı? Öyle 4'lü bir ekip yok.

Hocam şöyle. Normalde ya gidip kale vs fethediyorsunuz NPC'lere karşı, oradan sandık vs çıkıyor onları gemiye yükleyip ana adaya dönüp satıyorsunuz. Eğer PvP moduna girecekseniz bir kaptan bir de topçu olması gerekiyor. Fakat geminiz hasar alırsa aşağı katı su basabiliyor oranın suyunu boşaltmak tamir etmek geri yukarı çıkmak çok zor. En az 3 benim fikrimce.

Ben sadece arada takılırım 2 el dövüşürüm diye alacaktım. Dediklerinize göre yine MK12'yi beklemek daha mantıklı benim için o zaman.
2 el dövüşürüm diye alıyorsunuz evet, yine MK12'yi beklemek daha mantıklı.

Gamepassde olan oyunlar için bu kadar fazla para vermek mantıksız geldi bana, oyun seçimi olarak evet güzel oyunlar fakat gereksiz masraf. Aylık düzenli geliriniz olmaması aylık 30 lira veremeyeceğiniz anlamına gelmiyor, günde 1 lira kenara koysanız yine 30 lira çıkıyor. Kaldı ki her ay mecburi ödeyeceksiniz diye birşey yok. Ben sizin için söylüyorum tabi, yine de kendi bileceğiniz iş.

Garry's Mod - çok iyi bir oyun değil şahsımca.
Far Cry 3 - bayağı iyi tavsiye ederim.
Just Cause 3 - 3 yerine 4 alınmalı bence.
Tomb Raider - oldum olası nedense Tomb Raider serisini sevemedim.
Metro Exodus - metro serisini komple öneriyorum.
Skyrim - ortalamanın üstünde bir ryo bence.
Mortal Kombat 11 - oyun kolunuz ya da arkadaşınız yoksa almak pek mantıklı değil.
Police SIM - oyun güzel de uzun uzun oynanacak bir oyun değil.
2077 - evet hikayesi etkileşimleri iyi bir oyun fakat çok buglu, oynarken keyfiniz kaçıyor.
Ready or Not - Single Player'i ayrı multiplayeri ayrı saran bir oyun, tavsiye ederim.
Sea of Thieves - arkadaşlarla saran bir oyun, Single'ya da başkalarıyla pek eğlenceli değil.
A Way Out - arkadaşla hele de gamepadle aşırı iyi oluyor tavsiye ederim.
Hitman 3 - en sevdiğim seri.
CoD Modern Warfare - CoD serisinin kötü bir oyunu yoktur.

2077 düzeltildi, yakın zamanda baştan sona her şeyi yaparak oynadım. 1 2 küçük bugla karşılaştım onlarsa oyunu engelleyen buglar değildi.

Just Cause serisinin en iyi oyunu 3'tür. 4 gereksiz yapılmış bir oyun, adamlar üzerine hiçbir şey koymamış resmen. İndirim beklenebilir, 7 lira gibi bir fiyata düşüyordu.

Çoğu için indirim beklenebilir, arkadaşlara saracak güzel oyunlar var. 🙂

Sizce istek listem nasıl? Almak istediğim oyunlar iyi mi, önerir misiniz veya ekleyebileceğim oyunlar varsa yazarsanız yazarsanız sevinirim, teşekkürler :) bütçe ve sistem sıkıntım yok.

İstek listem: https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561199188396939/

Doom Eternal Game Pass'te var, 30 liraya alıp aynı ay bitirip bırakabilirsiniz.

Garry's Mod - çok iyi bir oyun değil şahsımca.
Far Cry 3 - bayağı iyi tavsiye ederim.
Tomb Raider - oldum olası nedense Tomb Raider serisini sevemedim.
Metro Exodus - metro serisini komple öneriyorum.
Skyrim - ortalamanın üstünde bir ryo bence.
Mortal Kombat 11 - oyun kolunuz ya da arkadaşınız yoksa almak pek mantıklı değil.
Police SIM - oyun güzel de uzun uzun oynanacak bir oyun değil.
2077 - evet hikayesi etkileşimleri iyi bir oyun fakat çok buglu, oynarken keyfiniz kaçıyor.
Ready or Not - Single Player'i ayrı multiplayeri ayrı saran bir oyun, tavsiye ederim.
Sea of Thieves - arkadaşlarla saran bir oyun, Single'ya da başkalarıyla pek eğlenceli değil.
A Way Out - arkadaşla hele de gamepadle aşırı iyi oluyor tavsiye ederim.
Hitman 3 - en sevdiğim seri.
CoD Modern Warfare - CoD serisinin kötü bir oyunu yoktur.

Garry's Mod topluluğa bakarsanız çok iyi bir oyun, korku haritaları vs. sarıyoe bayağı, tabii hala 32 tlyse, fazlası değmez.

Gamepassde olan oyunlar için bu kadar fazla para vermek mantıksız geldi bana, oyun seçimi olarak evet güzel oyunlar fakat gereksiz masraf. Aylık düzenli geliriniz olmaması aylık 30 lira veremeyeceğiniz anlamına gelmiyor, günde 1 lira kenara koysanız yine 30 lira çıkıyor. Kaldı ki her ay mecburi ödeyeceksiniz diye birşey yok. Ben sizin için söylüyorum tabi, yine de kendi bileceğiniz iş.
Hocam gerçekten haklısınız ama bende biraz Steam değilde kütüphane takınıtısı var. Abonelik bitince oyunlar gidince biraz kötü oluyor. 3 ay falan deneyimlemiştim Game Pass'i.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı