Steam kapatılır mı?

Biz böyle kalırsak hocam sonumuz hiç iyi değil cidden coğrafya kaderdir anını yaşıyoruz cidden.

Evet hocam v for vandetta izlemiştim oradan geldi aklıma soyleyim dedim.
Aynen dikkatli ol. Kurduğun şu cümleden bile ters kelepçe götürürler adamı. Terör var bu ülkede öyle kafana göre sokağa çıkamazsın. İsyan hiç çıkaramazsın.

Aslında küçük de olsa bir toplanma olayı vardı galiba Ankara'da falan ama hiçbir şeye etki etmez. Bize daha büyük bir tepki lazım.

Asıl bu olay İstanbul'da patlaması lazım adamlar kafasına göre erişim engeli getiriyorlar bunlar oyunada yansıma başladıysa Türkiye'de oyunculuğu bitirecek yoksa bunlar.

Aynen dikkatli ol. Kurduğun şu cümleden bile ters kelepçe götürürler adamı. Terör var bu ülkede öyle kafana göre sokağa çıkamazsın. İsyan hiç çıkaramazsın.

😮😮😮

Sanmıyorum. Steam'den onca vergi alınıyor ve çok büyük bir platform.

Roblox Steam'i 4'e katlar yer bu arada. Kapatacak olsalar gözünün yaşına bakmazlar. Adamlar önce en büyük 3. sosyal medya ağını, ardından dünyanın en büyük oyun platformunu yasakladılar. Steam'den gelecek vergi hükümete koymaz. Dua et Erdoğan kütüphanendeki hentai furry oyunlarını görmesin.

Roblox Steam'i 4'e katlar yer bu arada. Kapatacak olsalar gözünün yaşına bakmazlar. Adamlar önce en büyük 3. sosyal medya ağını, ardından dünyanın en büyük oyun platformunu yasakladılar. Steam'den gelecek vergi hükümete koymaz. Dua et Erdoğan kütüphanendeki hentai furry oyunlarını görmesin.

Garrsy mod Erdoğan modj vardı backrooms umarım görmez yoksa Silivri bayağı soğuktur.

Beyler, Roblox çocuklara hitap eden bir oyun. Büyük ihtimal Steam kapatılmaz çünkü 13 yaş üstü ve zaten 18+ içerik olsa bile yaş doğrulaması isteyen bir platform. Hem Filistin-İsrail savaşı ile alakalı içerik yok, hem de taraf tutma yok. Herhalde kaldırılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı