Aslında küçük de olsa bir toplanma olayı vardı galiba Ankara'da falan ama hiçbir şeye etki etmez. Bize daha büyük bir tepki lazım.Biz böyle kalırsak hocam sonumuz hiç iyi değil cidden coğrafya kaderdir anını yaşıyoruz cidden.
Aslında küçük de olsa bir toplanma olayı vardı galiba Ankara'da falan ama hiçbir şeye etki etmez. Bize daha büyük bir tepki lazım.Biz böyle kalırsak hocam sonumuz hiç iyi değil cidden coğrafya kaderdir anını yaşıyoruz cidden.
Aynen dikkatli ol. Kurduğun şu cümleden bile ters kelepçe götürürler adamı. Terör var bu ülkede öyle kafana göre sokağa çıkamazsın. İsyan hiç çıkaramazsın.Biz böyle kalırsak hocam sonumuz hiç iyi değil cidden coğrafya kaderdir anını yaşıyoruz cidden.
Evet hocam v for vandetta izlemiştim oradan geldi aklıma soyleyim dedim.
Aslında küçük de olsa bir toplanma olayı vardı galiba Ankara'da falan ama hiçbir şeye etki etmez. Bize daha büyük bir tepki lazım.
Aynen dikkatli ol. Kurduğun şu cümleden bile ters kelepçe götürürler adamı. Terör var bu ülkede öyle kafana göre sokağa çıkamazsın. İsyan hiç çıkaramazsın.
Sanmıyorum. Steam'den onca vergi alınıyor ve çok büyük bir platform.
Instagram 2 milyar vergi alıyorlar neden kapattılar? Umarım kapanmaz Steam.
Sanmıyorum. Steam'den onca vergi alınıyor ve çok büyük bir platform.
Roblox Steam'i 4'e katlar yer bu arada. Kapatacak olsalar gözünün yaşına bakmazlar. Adamlar önce en büyük 3. sosyal medya ağını, ardından dünyanın en büyük oyun platformunu yasakladılar. Steam'den gelecek vergi hükümete koymaz. Dua et Erdoğan kütüphanendeki hentai furry oyunlarını görmesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.