Steam kart düşürme mantığı nedir?

Moltreach

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2019
Mesajlar
2.301
Çözümler
5
Bugün Witcher 3'ten düşürdüğüm bir kartı 70 kuruşa sattım. Bu kart satım işlerini gördüm Technopat Sosyal de acaba nasıl işliyor bunlar anlatabilir misiniz? Bu olaydan harçlık çıkartabilir miyim yani? Şu anlık elimde 2.5TL var ve satacağım 70 kuruş değerinde 1 kart daha var yaklaşık 3.20 gibi bir para olacak.
Hangi oyunlardan başlamam gerek ve taktiği nedir?
 
Hentai Girl ve Zup serisi iyi bir başlangıç olabilir. Bu işten büyük bir para çıkartamazsınız ancak ufak karlar edebilirsiniz.
 
Hentai ve ZUP oyunlarından kart düşürerek para kazanabilirsin. Kar oranı yüksek oyunlar bunlar. Lakin düşüreceğin kartların bi' sınırı var, öyle istediğin kadar kart düşüremiyorsun.
 
Steam'da sağ üstte arama tuşuna hiçbir şey yazmadan basın. Ardından en düşük fiyat sıralamasına çekip "Steam Kolesiyon Kartları" diye bir seçenek var. Onu seçin.
Oradan tek tek bakmanızı tavsiye ederim. Biraz uğraştırıcı oluyor ama her oyundan kar ettiğinizi hesaba katınca birkaç oyun alabiliyorsunuz. Hatta parlak kart düşerse çok iyi kar edersiniz. Bana 20 TL'lik parlak kart düşmüştü.
 
Oyunu satın alırken, oynarken ve aktivitelerde başarım elde ederken tüm bunları arkadaş listesinden gizleyebilir miyiz? Gizleyebiliyorsak butonların yerlerini gösterebilir misiniz?
 
Bir de kart düşürmek için Idle Master kullanıyorum da bunun oyunlarda performansa etkisi olur mu ya da arkada oyun açıkken kart düşürme süresi uzar mı?
Ve 5 dakikada 1 mi kart arıyor altta sürekli sonraki kontrol yazıyor da.
 

Geri
Yukarı