Steam kart düşürme uygulaması önerisi

Merhaba arkadaşlar. Kart düşürme uygulamaları var bildiğiniz gibi. Hangisini kullanmamı önerirsiniz? İdle Master'la 2 saate yakın vakitte 1 tane düşürebildim ki onun da düştüğünü fark etmedim bile. Kendim açık bırakıp oynayınca hemen düşüyor ancak kendim açık bırakabileceğim vaktim yok denecek kadar az. Tavsiyeniz nedir? Kart düşürüp KÂR etmelik oyun önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Kart düşürme uygulamaları var bildiğiniz gibi. Hangisini kullanmamı önerirsiniz? İdle Master'la 2 saate yakın vakitte 1 tane düşürebildim ki onun da düştüğünü fark etmedim bile. Kendim açık bırakıp oynayınca hemen düşüyor ancak kendim açık bırakabileceğim vaktim yok denecek kadar az. Tavsiyeniz nedir? Kart düşürüp KÂR etmelik oyun önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.

İndirimli hentai oyununun hepsini almıştım. 1.05TL'den aldım 3-4TL kazandım. Kazanırken hiçbir uygulama kullanmadım sadece açıp oynadım her oyunda böyle yapıyorum ve çok fazla kart düşüyor oluyor. Eğer oynama vaktin varsa böyle düşürebilirsin.

Zaten 2 saatten sonra düşmeye başlıyor. Bırakın, ellemeyin kendi düşer. Hatta 2 saatten sonra ileri ileri yapınca sürekli, daha çabuk düşüyor.

Mobilde Idle Daddy var, açın gece yatarken, sabaha bitiyor.
Hocam ben 1 ay önce Idle Master adlı uygulamada 2 saat geçmeden kart düştü.

Idle Daddy var telefonda, PC'de Idle Master. Kullanmak ban sebebi değil.
Mobilden nasıl oluyor? Oyun öneriniz var mı? Bu uygulamalarda bir oyunu kart düşürmeye bırakıp diğerini oynasam sıkıntı olur mu?
Zaten 2 saatten sonra düşmeye başlıyor. Bırakın, ellemeyin kendi düşer. Hatta 2 saatten sonra ileri ileri yapınca sürekli, daha çabuk düşüyor.

Mobilde Idle Daddy var, açın gece yatarken, sabaha bitiyor.
Oynama sürem zaten 2 saatten fazla. Yani 2 saat bekletmesine gerek yok diye düşünüyorum. İleri ileri kısmını tam anlamadım. Bende Idle Master'ı açtığım zaman (direkt .exe ile açtım herhangi bir yere dosyasını attım, öyle mi çalışıyor bilmiyorum) Kart düşürebileceğim oyunların listesi çıkıyor ve oyunu çalıştırıyor. Bir oyunu bırakıp diğerine geçmesini sağlayamıyorum. Ayarlar nasıl olmalı? Idle Daddy'e bakacağım. Nasıl oluyor da mobilden oluyor? Bu uygulamalarda bir oyunu kart düşürmeye bırakıp diğerini oynasam sıkıntı olur mu? Bir de oyun önerileriniz nelerdir?
İndirimli hentai oyununun hepsini almıştım. 1.05TL'den aldım 3-4TL kazandım. Kazanırken hiçbir uygulama kullanmadım sadece açıp oynadım her oyunda böyle yapıyorum ve çok fazla kart düşüyor oluyor. Eğer oynama vaktin varsa böyle düşürebilirsin.
Maalesef oynamak için vaktim yok. Arkada staj dersim açıkken programlara bırakmayı düşünüyorum.
Hocam ben 1 ay önce Idle Master adlı uygulamada 2 saat geçmeden kart düştü.
Ayarlarınız nasıl acaba? 40 dakika bir bıraktım hiçbir şey olmadı. Birkaç ayar kurcaladım diğer oyuna geçtim ondan hemen düştü. Sonra ne yaptıysam olmadı.

3
3.71 TL vardı bakiyemde şuan 16.48

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı