- Makaleler
- 1
85 oyunum var. Geçenlerde kart düşürülebilen bütün oyunlardan düşürdüm Idle Master ile. 70-80 arası kart düştü. Hepsini satınca da 20₺'ye yakın bir şey geldi.
Hangi oyunları tavsiye edersiniz? Sizce neden bende Idle Master çalışmıyor? Siz nasıl çalıştırıyorsunuz Idle Master'ı? Yönetici olarak çalıştır deyince hesap bilgilerini giremeden sayfayı yeniliyor bende. Yönetici olarak çalıştırmayınca düşmüyor. Oyunlar arasında sırayla tıklayarak geçiş yapmak mı gerekiyor kart düşmesi için?85 oyunum var. Geçenlerde kart düşürülebilen bütün oyunlardan düşürdüm Idle Master ile. 70-80 arası kart düştü. Hepsini satınca da 20₺'ye yakın bir şey geldi.
Hangi oyunları tavsiye edersiniz?
Siz nasıl çalıştırıyorsunuz Idle Master'ı?
Oyunlar arasında sırayla tıklayarak geçiş yapmak mı gerekiyor kart düşmesi için?
Sonraki onay diye yazıyor. Aynı oyundan devam ediyor. 15 dakikalık bir süre. Ayrıca o yeşil barın amacı nedir? Onun dolması mı gerekiyor? Uygulama ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?Bu konuda hiçbir fikrim yok, elimdeki oyunlarda düşürdüm.
Normal direk çalıştırıyorum.
Zaten o kendi geçiyor. Sağ altta belirtir ne kadar süre sonra geçeceğini.
Ayrıca o yeşil barın amacı nedir? Onun dolması mı gerekiyor?
Uygulama ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
Kilit işaretine bir şeyler girdiniz mi? Kendiniz istediğiniz oyunu seçebiliyor musunuz bu ayarlarla? Ben bu ayarları yapınca oyun değiştiremiyorum.Yeşil bar sahip olduğun bütün oyunlarda düşürebildiği kadar kart düşürdüğünde tamamen doluyor.
Eki Görüntüle 639028
Kilit işaretine bir şeyler girdiniz mi? Kendiniz istediğiniz oyunu seçebiliyor musunuz bu ayarlarla? Ben bu ayarları yapınca oyun değiştiremiyorum.
Yok ben düz böyle kullandım Max 4.5 saate düşer tüm kartlar.
VAC riski var mı programın?
Program açıkken CSGO gibi oyunlar oynamayın. Süreli VAC yiyebiliyorsunuz.VAC riski var mı programın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.