Steam kart düşürme uygulaması önerisi

Hocam sabahtan beri Idle Daddy'e bıraktım 2 saati geçince oyun süreleri Idle Master'a geçtim 1 saate yakın süredir. Yine düşmüyor. Rica etsem Idle Master sürümünüzü ve ayarlarınızı söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• hgfgg.PNG
    hgfgg.PNG
    4,6 KB · Görüntüleme: 106
İdle master dahil pc de 2-3 program denedim + kendim açık kaynak kodları editleyerek bir app yaptım hiçbiri idle daddy kadar iyi değildi pc sürekli açık değil ama telefon açık ve idle daddy kurulum, hesaba giriş, oyun seçme vs. vs. bir çok alanda diğer programların kat ve kat önünde.

10 dk'da 15'e yakin kart dustu. Aksama kadar acik kalsin; istatistigi buraya atarim. Keyifliymis bu baya. :)
Hocam Idle Master bende nede çalışmıyor olabilir? Ben hiçbir şey düşüremedim Idle Master'dan. 30 dakikada 1 oynamayı iptal edip yeniden başlatıyorum Idle Daddy'de. Böyle anca düşüyor.
İdle master dahil pc de 2-3 program denedim + kendim açık kaynak kodları editleyerek bir app yaptım hiçbiri idle daddy kadar iyi değildi pc sürekli açık değil ama telefon açık ve idle daddy kurulum, hesaba giriş, oyun seçme vs. vs. bir çok alanda diğer programların kat ve kat önünde.
Hocam ben de Idle Daddy kullanıyorum şu an. Ne kadar uğraştığımı tam olarak bilmiyorum ancak 12'den 3'e kadar + 16.30'dan bu saate kadar denedim. 5 tane kart düştü henüz. Onda da oyunu oynatmayı durdurup tekrar başlatınca oldu kendi kendine gelmedi.
Şuan 87 tane kart düşmüş; şimdi satış yapip ne kadar bir kazanç geldiğini paylasacagim.
Hangi oyunlara sahipsiniz peki? Ben 5 kart düşünce şükür diyorum çünkü. Birkaç oyun daha ekleyebilirim kütüphaneme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı