Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 29 Haziran 2022 #21 SpeeQ dedi: Bu aralar araştırıyorum biraz ama biraz da korku var içimde . Nasıl güvenilir mi bu programlar? Kaç aydır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 9 aydır IdleMaster kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı görmedim.
SpeeQ dedi: Bu aralar araştırıyorum biraz ama biraz da korku var içimde . Nasıl güvenilir mi bu programlar? Kaç aydır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 9 aydır IdleMaster kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı görmedim.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 29 Haziran 2022 #22 453476 dedi: Olmaz. Ama sen bence koy yine de. Unutursun, eklersin kütüphaneye falan. Ben hepsini ekledim. Hesabıma her oyun ekledigimde kontrol etmeye üşendigim için tüm oyunları kara listeye ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ediyorum aldığım oyunlarda VAC var mı diye o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum ama şöyle bir şey vardı atıyorum hemen. Bu rehber bunu yapsam sorun olur mu? Idle Master Black List'e oyun ID'lerini otomatik olarak ekleme
453476 dedi: Olmaz. Ama sen bence koy yine de. Unutursun, eklersin kütüphaneye falan. Ben hepsini ekledim. Hesabıma her oyun ekledigimde kontrol etmeye üşendigim için tüm oyunları kara listeye ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ediyorum aldığım oyunlarda VAC var mı diye o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum ama şöyle bir şey vardı atıyorum hemen. Bu rehber bunu yapsam sorun olur mu? Idle Master Black List'e oyun ID'lerini otomatik olarak ekleme
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Haziran 2022 #23 462002 dedi: Bu rehber bunu yapsam sorun olur mu? Idle Master Black List'e oyun ID'lerini otomatik olarak ekleme. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
462002 dedi: Bu rehber bunu yapsam sorun olur mu? Idle Master Black List'e oyun ID'lerini otomatik olarak ekleme. Genişletmek için tıkla... Olmaz.