Steam kartları nerede?

Katılım
14 Mayıs 2022
Mesajlar
476
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam bilgisayarımda olan virüsten dolayı Riot hesabım çalınmıştı Gmail şifremi değiştirdim Steam şifremii değiştirdim değiştirmeden önce kart satış ve alım olmuş bunları ben yapmadım eminim ve Steam cüzdanımda sadece 17 kuruş var ne yapmam lazım.
 

Dosya Ekleri

  • Steam Destek - En Son Satın Alımlar - Opera 12.04.2023 18_43_40.png
    Steam Destek - En Son Satın Alımlar - Opera 12.04.2023 18_43_40.png
    456,5 KB · Görüntüleme: 37
Virüs Steam hesabını da çalmış.
 
Steam'de envanterinizi açtıktan sonra "Takas Teklifleri" yazan mavi tuşun yanında bulunan "..." tuşuna tıklayıp envanter geçmişine tıklayınız. Açılacak olan sayfadan, gerek topluluk pazarından alıp sattığınız, gerek takas ile aldığınız ve verdiğiniz her türlü eşyayı kontrol edebilirsiniz.
 
Yaşadığınız problem doğrudan giriş bilgilerinizin veya hesabınızın çalındığı anlamına gelmez. Bir zararlı yazılım eğer bilgisayarınızda hesabınız halihazırda açık ise giriş bilgilerine ihtiyaç duymadan hesabınız üzerinden işlemler yapabilir. Yani şifreleri değiştirseniz bile hesaplar açık iken benzer işlemleri tekrar yapabilirler. Bu sebeple, şahsi fikrimce en garanti yöntem bilgisayardan her şeyi silerek yeniden Windows kurulumu ile temiz bir başlangıç yapmak, ardından da bütün şifreleri değiştirmek olacaktır.
 

Geri
Yukarı