Steam key almak mantıklı mı?

Merhaba, Steam key almak mantıklı mı? Güvenilir mi? Oyunları daha ucuza satan bazı siteler var, Steam'den almaktan bir farkı var mıdır?
rastgele key sıkıntı olabilir aldığın ücretten daha düşük ücrette oyun çıkarsa mesela

Merhaba, Steam key almak mantıklı mı? Güvenilir mi? Oyunları daha ucuza satan bazı siteler var, Steam'den almaktan bir farkı var mıdır?

Hayır sadece Steam manyakları illada Steam'den alıyor Steam'in tek eksisi topluluk olması onun dışında 200 TL falan fazladan vermeye değmez hiçbir şekilde. (bu arada random keyse hiç almayın hepsi çöp oyunlar)

Sonunda bu mistik konu birkez daha açıldı :D

Nereden aldığına, kimden aldğına, hangi fiyattan aldığına gibi etkenleri gözetersek riskleri var ama bu başta ki 3 madde güvenilir kaynaklar/kişiler/siteler ise sorun olacağını düşünmüyorum.

Önemli olan her steam keye ucuz diye atlamamak. Steam ile arasında bir fark yoksa steam key alınmasını doğru bulmuyorum. Bana göre steamden almak ile key almak arasında min. 100 tl lik bir fark olmalı ki key olarak satın alayım. Uzun lafın kısası öyle 20 30 tl daha ucuz diye key almak pek mantıklı değil. Aradaki fark 100 tl 300tl vs. gibi bir fark varsa tercih edilebilir.

Aşağıda yazdığım rehberi öneririm. Rehberdeki site cidden çok kullanışlı ve çok yararı oldu bana Steam dolara geçtiğinden beri. Yeni çıkan ve çıkacak AAA oyunlar için özellikle.

20-30 daha ucuz diye değil. Rastgele key de almayacağım. eTail, Gamepey gibi sitelere göz attım muhtemelen buralardan alacağım.
Bu sitelerden şaşma o zaman:
Etail
Voidu
İndiegala
Playstore
Fanatical
Humble Bundle

Kinguin
Eneba

Son iki site trendyol vari bir işleyişi var. Satıcıların güven puanı ve kaç oyun sattıkları gibi etkenlere de bakarsan enebedan da kinguinden de sorun yaşamazsın.

Bu sitelerden şaşma o zaman:
eTail.
Voidu.
İndiegala.
Play Store.
Fanatical.
Humble Bundle.

Kinguin.
Eneba.

Son iki site Trendyol vari bir işleyişi var. Satıcıların güven puanı ve kaç oyun sattıkları gibi etkenlere de bakarsan enebedan da Kinguin'den de sorun yaşamazsın.

Direkt Steam'den almaktan bir farkı olmuyor değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı