Steam key satışı için site kurmak

Eltariall

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15

İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7735HS Mobile Processor (8-core/16-thread, 16MB L3 cache, up to 4.7 GHz max boost)

Bellek:8GB DDR5-4800 SO-DIMM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 - 2420MHz* at 140W (2370MHz Boost Clock+50MHz OC, 115W+25W Dynamic Boost)
Meslek
Öğrenci
Steam key ve oyun parası satışı için bir internet sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda bana bir kaynak önerebilir misiniz? Siparişler dijital olarak anında nasıl müşteriye ulaşacak? Bunu nasıl yapacağıma dair bil bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Steam key ve oyun parası satışı için bir internet sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda bana bir kaynak önerebilir misiniz? Siparişler dijital olarak anında nasıl müşteriye ulaşacak? Bunu nasıl yapacağıma dair bil bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilinen siteler varken bence siteyi kurduğunla kalırsın. Tavsiye etmiyorum.

iyi bir reklam stratejisi ve fiyatlandırmayı diğer siteler ile yarışır hale getirirsem neden olmasın? Zaten bir anda onlarca yüzlerce sipariş beklemiyorum.

Hocam öncelikle güzel bir site tasarımınız olması lazım sonra puan sistemi ekleyin mesela birisi sizden ürün aldığında puan verebilsin sonra güzel bir pazarlama taktiğinizin sağlam olmalı AdSense hesabı kurabilirsiniz başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam öncelikle güzel bir site tasarımınız olması lazım sonra puan sistemi ekleyin mesela birisi sizden ürün aldığında puan verebilsin sonra güzel bir pazarlama taktiğinizin sağlam olmalı AdSense hesabı kurabilirsiniz başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
hocam onlar kolay işler. Benim takıldığım konu siparişi veren kişiye keyi nasıl otonom bir şekilde ulaştıracağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı