Kart düşürmek için aldıklarımla normal oynadıklarım ayrı o kadar.
Bak bu bayağı mantıklıymış. Cinsel içerikli oyunlar yüzünden aradığım oyunu bulamıyorum. Artık ben de öyle yapacağım.
Kart düşürmek için aldıklarımla normal oynadıklarım ayrı o kadar.
Aklıma hiçbir fikir gelmiyor sizinkileri atın da az bir şey ilham alayım![]()
Bu görünümü nasıl yaptınız hocam?
Shiina Dark library teması ile yaptım hocam.
![]()
GitHub - AikoMidori/steam-library: A Complete Make-Over For Steam Library.
A Complete Make-Over For Steam Library. Contribute to AikoMidori/steam-library development by creating an account on GitHub.github.com
Shiina Dark library teması ile yaptım hocam.
![]()
GitHub - AikoMidori/steam-library: A Complete Make-Over For Steam Library.
A Complete Make-Over For Steam Library. Contribute to AikoMidori/steam-library development by creating an account on GitHub.github.com
Eğer Steam beta kullanıyorsan veya arayüzün sahibi arayüze güncelleme yapmadıysa problem yaşaman normal. Steam'e güncelleme gelince bu arayüzler bozulabiliyor. Mesela ben "Metro for Steam" kullanıyordum fakat son güncellemeyle birlikte arayüz bozuldu. Kütüphaneye girince üst taraf kayboluyordu.Hocam yaptımda galiba hatalı kurulum yaptım 4 5 dk sonra çöküp duruyor detaylı bir anlatım yapar mısınız?
Eğer Steam beta kullanıyorsan veya arayüzün sahibi arayüze güncelleme yapmadıysa problem yaşaman normal. Steam'e güncelleme gelince bu arayüzler bozulabiliyor. Mesela ben "metro for Steam" kullanıyordum fakat son güncellemeyle birlikte arayüz bozuldu. Kütüphaneye girince üst taraf kayboluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.