hayır kardeşim yüklendikten sonra oyunu açıp oynar hale geldikten sonra yani
Anladım öyle de olmamıştı bakalım inş bi çözüm buluruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
hayır kardeşim yüklendikten sonra oyunu açıp oynar hale geldikten sonra yani
Sağolasın dostumYıllar sonra benim gibi bu sorunla karşılaşanlar için çözümünü buldum yazıyım dedim. Öncelikle böyle bir sorunda oyunu silmenize gerek yok yapmanız gerekenler:
1) Steam>SteamApps>Common>Mafia 2>pc bölümüne gelmek.
2) Burada ki dosyalar arasında sds_en ve sds_fr (varsa bu şekilde başka uzantılı sds_... şeklinde) onları bulup silmek.
3) Steam'e giriş yapıp Kütüphane>Oyunlar>Mafia 2>Sağ Click >Özellikler > Dil > İngilizce
4) Dil seçimini yaptıktan sonra hemen sağında bulunan Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula yaptıktan sonra dosyaları tarayıp indirmesini bekliyoruz.
Adamın dibisin Allah senden razı olsunYıllar sonra benim gibi bu sorunla karşılaşanlar için çözümünü buldum yazıyım dedim. Öncelikle böyle bir sorunda oyunu silmenize gerek yok yapmanız gerekenler:
1) Steam>SteamApps>Common>Mafia 2>pc bölümüne gelmek.
2) Burada ki dosyalar arasında sds_en ve sds_fr (varsa bu şekilde başka uzantılı sds_... şeklinde) onları bulup silmek.
3) Steam'e giriş yapıp Kütüphane>Oyunlar>Mafia 2>Sağ Click >Özellikler > Dil > İngilizce
4) Dil seçimini yaptıktan sonra hemen sağında bulunan Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula yaptıktan sonra dosyaları tarayıp indirmesini bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.