Steam mail ve telefon numarası değiştirilen çalınan hesap

OrhunBerkay

Centipat
Katılım
29 Şubat 2020
Mesajlar
13
Bir küfür etmek istemediğim insan, Tanımadığım nasıl girdiğini bilmiyorum, Hesabıma girmiş. VPN'le girmiş hesaba bana girildiği yerin IP'si geldi. Sorguladım 2.58.194.136 IP sorguda bir ev gibi gözükmüyor. Hesap tam 137 TL'lik. Kart numaraları, ilk mail telefon numarası hepsi elimde var. Steam desteğe çalındıgını yazdım 4 saat olmuştur. Yazık çocugun hesabı gitmiş demıyorlar. Parayı verdim bitti benim işim değil mi? Kart bilgileri ilk mail adresi telefon numarası ve şifreyi yazabileceğim bir yer bulamadım. Nereden Steam ile ciddi bir mail atabilirim. Unutmayın mail adresi ve telefon numarası değiştirilmiş. Arkadaşlarda hala ekliyim. Ama hiç aktif olmuyormuşum. (Mail adresi ve telefon numarası değiştirildi şifremi unuttum mail yaz demeyin lütfen) Ve ilk satın alımı başka kartla yapmıştım ikinciyi İninal ile. İlk alış yaptığım kartı istemezler inşallah.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 133
  • 1.png
    1.png
    90,7 KB · Görüntüleme: 128
Geri alabilirsin ben bir şekilde almıştım bilgisayar IP'si üzerinden siz olduğunuzu doğruluyorlar ve kullandığınız kredi kartı, inninal gibi şeylerdende doğruluyorlar biraz sabır ile alabilirsiniz şanslıysanız.
 
abi geç yazıyorum aynı sorunu yaşıyorum kredi kartı bilgileri yada cüzdan kodu gibi şeyleri kendilerimi istei ben onlar istemeden onlara gönderdim işe yararmı??
 
Abi geç yazıyorum aynı sorunu yaşıyorum kredi kartı bilgileri ya da cüzdan kodu gibi şeyleri kendilerimi istei ben onlar istemeden onlara gönderdim işe yarar mı?

Kardeşim bende aynısını yapmıştım hesabımı halka geri almaya çalışıyorum oyun satın aldıysan kredi kartı bilgilerini girmen gerek onlar sana geri bildirim olarak girmen lazım diyorlar.
 

Geri
Yukarı