ulas serin
Hectopat
Wİndowsda oyunlarda aldığım fps ile Linuxdaki fps farkı en fazla 5 , ekran kartı driverimda açık kaynaklı driver 
Dostum harbi XP mi kullanıyorsun?Steam en popüler ve işlek ticari platformlardan biri.
Linux ise özgür toplulukların geliştirdiği bir işletim sistemi. Steam'in bu Linux projesi için epey geniş bir çalışma grubu kurması lazım. Ve sadece SteamOS projesi ile ilgilenmesi lazım bu ekibin. Ancak o zaman ilerleme olur. Ve firma bunu isterse kısa sürede yapar.
Uzun lafın kısası, ticari ilişkiler sarmalı içinde devletler bile pes ediyor. Pardus projesini hatırlayın. SteamOS için de ticari ilişkiler gecikme sebebi. Ve yakında çark edeceklerini tahmin ediyorum.
XP mi?Dostum harbi XP mi kullanıyorsun?
Anladım. O işlemciye ancak o.XP mi?
Tek çekirdek Centrino işlemcili laptopta birincil işletim sistemi olarak Lubuntu (Ubuntu'nun LXDE masaüstü versiyonu) kullanıyorum. Ama ikincil işletim sistemi olarak, bulunsun diye de XP kurdum. Öylece duruyor.
Bu başlıkta nereden çıktı ki bu soru?
Konu hortlayacak ama 5 sene oldu hala betadalar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.