Steam Oyun Dosyalarının Eksik İnmesi

Zerpnos

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum ve artık canıma tak etti ve sizlere danışmak istedim. Açıkcası Harddisk sorunu olmayadabilir ama bana öyle geldiği için buraya konu açmak istedim. Sorunuma gelecek olursak, steamdan ne zaman oyun indirsem mesela dünden önceki gün Witcher 3 indirdim sonrasında oyuna girdiğimde oyundaki tüm kaplamalar bozuktu. Ardından dosyaları doğrulama yaptım ve 9GB eksik dosya buldu tekrar indirdim ve düzelmişti neyse bir kere olur dedim geçtim. Bugün Empire Total War indirdim 9.8GB boyutlu. Bilgisayarı hiç kapatmadım zaten akk'yi aşmıştım bu yüzden yavaş iniyordu neyse indirdim işte sonra başlattım oyunu ama açılmadı ekrana hiçbir şey gelmedi. Tekrar denedim yine aynısı oldu aklıma Witcher geldi bunda da dosyaları doğruladım bu seferde bu oyunda 5GB eksik dosya buldu zaten oyun 9.8GB ee ben ne indirdim o zaman diye sordum kendime açıkcası kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. Problemin ne olduğunu bilen, daha önce yaşayan var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı