Steam oyun önerisi

LilMac

Decapat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba korku/gerilim türü "dışındaki'' sevdiğiniz Steam oyunlarınızı önerirseniz sevinirim, iyi günler.
 
Alın size bedava oyun. Korku değil. Aksiyon, çok kişilik ve battle royale tarzı. Ben oynadım beğendim.

 
Aklıma gelen uygun fiyatlı ve sağlam oyunları ekliyorum.

Eğer denemediyseniz Ori and The Blind Forest ve Ori and The Will of The Wisps denemenizi tavsiye ederim. İlk oyun gayet iyi sayılabilecek bir oyunken ikinci oyun bence kusursuz bir platform - metroidvania oyunudur. İndirimlerde iki oyunun toplam fiyatı 30 civarı oluyor diye hatırlıyorum fakat indirim olmadan da ucuz oyunlar.

Half Life açlığınız varsa bastırmak için Black Mesa önerebilirim.

Yine çok iyi parkur mekaniklerine sahip olan Sunset Overdrive önerebilirim. İndirim dönemlerinde çok uygun fiyattan satılıyor ve esprili bir oyun fakat iyi bir İngilizce istiyor.

Eğer tur bazlı strateji oyunu seviyorsanız Sid Meier's Civilization V ve VI için indirim bekleyebilirsiniz. Zaman zaman 2game, greenmangaming ve voidu gibi oyun satış platformlarında çok uygun fiyatlara düşebiliyor. Sararsa saatlerinize mâl olabilir.

Yine tur bazlı savaş mekaniklerine sahip izometrik kameralı bir RPG önereyim, Divinity Original Sin ve Divinity Original Sin 2. Özellikle ikinci oyunun hem savaş mekanikleri, hem de dünyası ve hikayeleri çok sağlamdır. 80 saat geçirmeme rağmen %35'ini ancak tamamlamışımdır. Çok vakit istiyor ve araştırma yaparak oynamanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı