Steam oyun yüklerken hasarlı disk/disk okuma/diske yazma hatası

Plt.ayhan

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma herhangi bir oyun yüklerken veya güncellerken hasarlı disk vb hatalar veriyor. En az 50 kere indirme önbelleğimi temizlememe rağmen hala aynı hatayı veriyor. Oynayabildiğim 1 oyun kaldı sadece. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Peki LLF tool da nasıl format atacağız?
Dostum, llf tools u low lewel format denedim ancak yapılamıyor dedi. Ardından Crystal disk infoda d sürücüsü yok oldu birden ancak d de olan herşeyi bilgisayar görüyo ve oynatabiliyor. Analmadım ben.

Dostum almanyadaydım ve gittim kendim aldım kargo falan hiç girmedi işin içine Windows 7 kurdum hiç sarsılma falan yoktu aniden kafa atmaya başladı büyük ihtimalle üretim hatası çünkü Almanya'da alanların hepsi bu sorunla karşılaşıyordu.

Low levelden format yapabilmen için HDD USB ile bağlamak için aparat alman gerek SATA ile hata veriyor denemiştim aparat almalısın.

Link: low level usb aparat - Google Alışveriş
Benim diskim 3 yıldır böyle halen ses veya kafa sesi çıkmıyor performans kaybıda yok turp gibi maşallah bence orada gösterilenlere inanmayın bir tane USB'ye HDD regenatör bootable kurup bad sectör taraması yap ve repair deyip yeniden düzelt HDD almadan kurtulursun

Dosya Ekleri

• wewewewew.png
    253 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
O zaman HD Tune programının Pro sürümünü indirin. O program da yapabilir. Samsung diski seçip bir geçiş zero fill yaptırın. Tekrar hatırlatayım, içeriği geri kurtarılamayacak şekilde siler. Disk performansına bağlı olarak 2-3 saate varan sürelerde tamamlanabilir. Bu programda aparata gerek yok. Kendim birkaç defa kullandım. İçerisinde aktif olarak çalışan Windows yoksa siler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…