Steam oyunlarında Mikrofon sorunu

azura06

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2015
Mesajlar
3
Merhaba arkadaslar windows8.1 kullanırken CS:GO oynadıgım zaman telefon kulaklık ıle dınlıyordum ve konusuyordum telefon kulaklıgımın tekınden ses gelmeye basladıgı zamndan ıtıbaren CS:GO da konusurken sesım karsıya robot sesıymıs gıbı gıdıyordu. Kulaklıgı cıkardıgımda sesım duzgun gıdıyordu daha sonra Win10 gectım ve kulaklık takmadan CS:GO ve h1z1'de sesım karsıya robot sesı gıbı cızırtılı anlasılmıyor ama Skype olsun Ts vs Rc olsun arkdaslarla rahatca konusabılıyorum. Kulaklıgımı takmadan sesım anlasıyor. Bu sorunu 2 3 kısı de karsılasmıs bırısınde de wın8'den win10'a gecınce baslamıs. Steam'ı sıldım CS:GO ve h1z1'de sıldım bastan yukledım duzelmedı. Oyun ıcındekı ayarlarıda kurcaladım olmuyor. Yardımcı olabılcek varsa sevınırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ihtimalle taktığınız kulaklıkta sorun var. Eğer kulaklık kullanman şartsa denetim masasından bilgisayarın kendi mikrofonunu varsayılan yapmayı dene.
 
Ses Açma kapama yerine şağ tıklayıp kayıt aygıtlarına basıyoruz. Ordan varsayılan micimize sağ tıklayıp özellklere basıyoruz. Sekmelerden Gelişmişi seçip Ses geliştirmelerini etkinleştirin yanında tik varsa kaldırıyoruz. Sorununuz Çözülür. En Azından ben böyle çözdüm.
 
Size ne kadar teşekkür etsem az :) kaç gündür bu sorundan dolayı muzdariptim, sizin sayenizde düzelttim teşekkür ederim.
 
benim mikrofon normalde çalışıyor fakat steam mikfronu algılamıyor herşeyi denedim fakat bi türlü çalıştıramadım dediğiniz ses geliştirme seçeneği de bulunmuyor w8 kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı