Steam paylaşımlı telefona atılan VAC ban kalkar mı?

Eki Görüntüle 1061557
Bu yazıyorsa istediği kadar uğraşsın kalkmaz sizde bu mu yaziyordu?


Eki Görüntüle 1061562
Bunu kaldırıyorlar.
Hesap benim değil, 200 küsur seviyesi olan ve bilmem kaç bin CS saati olan bir üyenin fotoğrafı. VAC ban yemiş ve kaldırılmış.
1623230324691.png
 
Telefon numaranız tam olarak nasıl çalınıyor? Onu da geçtim, sizin izniniz olmadan nasıl başka bir hesaba ekleniyor? Bunlar bana hiç de gerçekçi gelmiyor şahsen.

Aynı telefon numarasını kullanan hesapta hile kullanılmış. Doğal olarak sizin hesabınız da yasaklanmış. Kalkma ihtimali benim milyoner olmam kadar düşük bir ihtimal.

Bu yazıyorsa istediği kadar uğraşsın kalkmaz.

Hatali VAC yasaklamalari otomatik olarak kaldiriliyor. Orada öyle yazmasi kalkmayacagi anlamina gelmez.
 
Son düzenleme:
Numaraya onay kodu gelmiyor mu nasıl çalinabilir bu şekilde? Bizde eksiğimizi öğrenelim.
Ben de anlamadım numarama bi bildirim gelmedi ancak sonradan csgo ya girdiğimde ban gördüm steam den incelediğimde ise telefon paylaşımı diyordu steam üzerinden alındığına eminim numaramın
 
Telefon numarası nasıl çalınır yahu? Telefonu komple çalıp Steam'de mi kullanmışlar yani? Pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Sadece numara çalınmasıyla olsa herkes kafadan numara yazar hesaba. Bunun onayı vs. yok mu?

Evet şimdi baktım arkadaşım benim telefonumdan yeni bir hesap daha açmış onun hesabına baktım ve benim telefonum yazıyordu ve bunu benim onayım dışında yapmış geçen gün ise hile açıp ban yediğini söyledi hiçbir şüphe duymadım ama az önce fark ettimki durum böyle değil Steam'in böyle konularla ilgilenmeyeceğini düşünüyorum belki bir ihtimal ama sanmam gitti envanter 😧
 
Yasaklamanin kaldirilma ihtimali sifir. Arkadasinizin sizin telefonunuza erisip numaranizi kaydetmesi de ayri bir mevzu. Ben öyle kisiye arkadasim demezdim sahsen.

Neyse ben yine de şansımı deneyeyim olmazsa da satmayı denerim belki zaten o kişiyle iletişimimi kesmiş bulunmaktayım gelmiş halen bana şaka yaptım diyor
 
Hevesinizi kirmak istemem, fakat kaldirilma ihtimali yok. Hatali verilmis bir yasaklama olmadigi için, sebebi ne olursa olsun kaldirilmaz.

Bilemiyorum yaklaşık 50 saat oynadığım bir oyun vardı iade etmek istediğimde kabul ettiler normalde 2 saat üstü kabul edilmiyor bildiğiniz gibi. Yani Steam bu belli olmaz
 

Geri
Yukarı