Steam, Pazarı Kapattı

Normal fiyatının 1.80 olduğunu düşünüp mutlu bir şekilde kutularımı açmıştım, çıkanları pazara verdim yok oldu ve parasıda gelmedi. Sonuç olarak 20 TL çöp oldu.

Kapsül almadım. Natus Vincere (Holo) 2020 RMR stickerlarından bayağı bir satın alım yaptım (200 TL kadar), parası çekildi ama eşyalar gelmedi. Sizce ne olacak?
Ayrıca, Sosyal'de başka bir arkadaş (kullanıcı adını hatırlamıyorum) M9 Bayonet'ini kaybetmiş.

Yok onlar bugdan bir haber. Hocam siz bugu nasıl farkettiniz?
Envanterimi sattim. 5bin adet kapsül aldım. Depolara atarken steam satış fiyatının daha fazla olduğunu farkedip satmaya başladım steam her işlemden para kazanıyor. Oyüzden ban falan atmazlar.

200 tane kapsül açtım, 2 tane altın sticker geldi. Dedim katladık. Bi baktım 60-70 liraya düşmüş altın stickerlar. İndirim bitmeden kolay kolay eski fiyatına dönmez. Bir de stokçular var.
1 sene bekletirim hocam büyük ihtimal. İndirim bitsin birde bu kapsüller satıştan kaldirilsin, güzel karla satarım hepsini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…