Steam, Pazarı Kapattı

1 sene bekletirim hocam büyük ihtimal. İndirim bitsin birde bu kapsüller satıştan kaldirilsin, güzel karla satarım hepsini.
Hocam siz 9000 TL harcamışsınız bir de. En basitinden 5 lira olsa 16K kârdasınız. Güzel yatırım fikrimce. Ama asla Katowice 2014 gibi olmaz diye düşünüyorum.

Hocam siz 9000 TL harcamışsınız bir de. En basitinden 5 lira olsa 16K kârdasınız. Güzel yatırım fikrimce. Ama asla Katowice 2014 gibi olmaz diye düşünüyorum.
Yok hocam olmaz tabiki okadar ama gut knife slaughter fn, ak-47 anubis, m4a4 paladin gibi bir sürü skin vardı. Hepsini sattim. Hep butterfly marbel fade almak istemiştim param yetmiyordu. 5 liraya bile satsam alabilecem

Arkadaşlar BEN OYUN İÇİNDEN 1.80E SATIN ALDIM 27 tane 1 2 sene ne kadar bekletirlise bekleticem artık

Yok hocam olmaz tabiki okadar ama gut knife slaughter fn, ak-47 anubis, m4a4 paladin gibi bir sürü skin vardı. Hepsini sattim. Hep butterfly marbel fade almak istemiştim param yetmiyordu. 5 liraya bile satsam alabilecem

Umarım amacınıza ulaşırsınız hocam. Ki en kötü 5 lira olur fikrimce. İyi şanslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…