Steam PUBG'de optimizasyon sorunlu mu?

İşletim sistemi
Windows 10

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVİDİA Geforce GTX 1050 Tİ 4GB
İşlemci
i5-7400 3.40
Arkadaşlar Steam PUBG oynarken orta ayar olsun yüksek ayar olsun kasmadan oynuyor ama aniden sürekli FPS dropları giriyor. Sistemimde zaten yetiyor oyuna bunun nedeni optimizasyon sorunu mu? Diğer yüksek sistem oyunları oynadığım zaman sıkıntı çıkmıyor.

Arkadaşlar Steam PUBG oynarken orta ayar olsun yüksek ayar olsun kasmadan oynuyor ama aniden sürekli FPS dropları giriyor. Sistemimde zaten yetiyor oyuna bunun nedeni optimizasyon sorunu mu? Diğer yüksek sistem oyunları oynadığım zaman sıkıntı çıkmıyor.

Bilgisayarın önemli parçaları fazla ısınıyor olabilir mi? Hiç oyun oynarken ısılara bakabileceğiniz bir program ile kontrol ettiniz mi?

Bilgisayarın önemli parçaları fazla ısınıyor olabilir mi? Hiç oyun oynarken ısılara bakabileceğiniz bir program ile kontrol ettiniz mi?

Sıcaklıklarda sorun yok.

Evet optimizasyon sorunu var son güncelleme yüzünden benim sistem daha seninkiden Ryzen 5 5600X 32 GB RAM RX 6700 XT var ara ara aniden drop giriyor.

Oh rahatladım vallahi bu güzel sistem nasıl donuyor diyordum :D

Güncellemeden olayı optimizasyon sorunu var ama yine de siz bi kontrol yapın

Nadir drop yiyorum RTX 3060 laptop.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı