Steam rezilliği

ByKush61

Hectopat
Steam Guard'ı telefon numaram ile yapmıştım numarayı kaybettim ve artık Steam Guard'a erişemiyorum. yani Steam'a giriş yapamıyorum hesabımdaki numarayı kaldırmaları için Steam desteğe yazıyorum. siz olduğunuzu kanıtlamalısınız diyor, hesabınızdan yaptığınız ödemeleri soruyor. Steam'de kullandığım cüzdan kodlarını niye elimde tutayım gibi şeylerle kanıtlamamı istiyorlar, bir türlü hesabıma giremiyorum ne yapmam gerekiyor?

Kullanıcı adınızı, oyunlarınızdan bir kaç örneği v.s söylerseniz açarlar.

Benim elimde fatura yoktu. Bende e-postalarımı karıştırdım ve topluluk pazarı alımı fişi buldum. Ekran görüntüsü alıp atınca hesabımı kurtardılar.

Hem ben rezillik göremiyorum. Saçma sapan şeylere hemen rezillik demeyin. Adamlar gayet normal bir şey istemişler.

Steam cüzdan kodları yerine hangi kartları kullanarak alışveriş yaptığınızı söylerseniz yardımcı olurlar.

Steam Guard etkinleştirilirken sizi bu konuda uyarıyor ve size tek kullanımlık kurtarma kodlarını veriyor. Dolayısıyla burada suç Steamden ziyade sizde. Aksi takdirde olsaydı zaten "Steam rezilliği" yerine "Steam hesabım çalındı" şekline başlık açmış olurdunuz.

Steam Guard ile hesabınızı korumaya alırken üzerine basa basa ve 30 saniye geçişinizi engelleyerek kurtarma kodunu kaydetmenizi istiyor. Buna rağmen kaydetmeyip kendi hatanızdan kaynaklanan bir sorundan ötürü "Steam rezilliği" diye bir konu açmak ne kadar etik?

Telefon hattım kapandıktan sonra aynısı başıma geldi, bir şekilde kimlik şu bu bilgileri ile hallediyorlar. Adımları unuttum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00