Oyun Steam Sonbahar indirimleri başladı!

Ücretli yaması var.
Ücretli yamaya karşıyım almam.

Hocam mesela Days Gone'ı kod olarak 92TL'ye alabiliyoruz. Steam fiyatı 130TL, 650 puan veriyor. İtemsatış gibi sitelerde 10.000 puan 30-40TL'den satılıyor. Her şekilde kod olarak almak daha kârlı oluyor.
Oha ciddimisiniz? Ben puan kasıcam diye gereksiz oyun aldım bir ton güvenilir mi peki?
 
Ücretli yamaya karşıyım almam.

Oha ciddi misiniz? Ben puan kasacağım diye gereksiz oyun aldım bir ton güvenilir mi peki?

Evet hocam buna bakmıştım arkadaş söyleyince hatırladım 10 liradan 1000 puan satanlarda var Steam profil linkinizi atıyosunuz aldıktan sonra geliyormuş yazana göre ama Steam puanları 14 gün içinde veriyormuş.
 
Steam'in bu yıl Black Friday'le beraber gerçekleşecek olan Steam'in büyük Sonbahar indirimleri bugün saat 21.00 itibarıyla başlamış durumda. Çoğu oyun bu büyük indirim döneminde indirime girecektir. Ayırca Steam'in çökeceğine de eminim. 😀 Bu zamlardan önce son şanslarımızdan biri. Bundan sonra kış indirimleri var. Oyunlar kış indirimlerinden sonra zam almaya başlayacaklar. Şu an zam almamalarının sebebi eğer bir oyun zamlanırsa 1 ay boyunca indirime hiçbir türlü girememesinden dolayıdır. Ondan dolayı almak istediğiniz oyunları bu ve gelecek kış indirimlerinde kesinlikle almaya bakın. Sonraya bırakmayın. Gelecek zamlar sizi bayağı üzebilir. İndirimler 22 Kasım'dan 29 Kasım'a kadar sürecek. Ayrıca Steam oyun ödüllerinde oy kullanarak bu indirim döneminde rozet de kazanabilirsiniz. Ayrıca zamlanmayan oyunlar için Epic Games'te de indirim mevcut. Steam'de zamlanmış Epic Games'de zamlanmamış oyunlara ya da daha ucuzsa Epic Games'ten de alabilirsiniz. İndirimleri iyi değerlendirmeniz ümidiyle.


Steam'de gelecek zamlarla ilgili ve yeni özel fiyatlandırmayla ilgili aşağıdaki konuma da bakabilirsiniz.


Steam indirim sayfası:


Şimdi kesenin ağzına açma vakti. Kolay gelsin. 🙂

Acayip iyi indirimler var he
 

Geri
Yukarı