Steam takıntınız var mı?

Tek platform olmadığı için diğer oyunları oynamayan arkadaşlarmış galiba, GoG Launcher yükleyip tek kütüphaneye sahip olun bu anksiyeteden kurtulursunuz bence 😅
 
Evet kesinlikle var sırf başka platform diye Steam'den başka oyun almıyorum indirim olsa bile çünkü Steam de gerçekten çok avantajlı oluyor topluluk, arayüz vb bir sürü sebep.
 
Bana şovmenlik gibi geliyor. Diğer platform da daha ucuz olan oyunu millet görsün diye Steam'dan alıyorlar. Niye ki ? Oyunu kendine oynuyorsun başkası görse ne olacak.
 
Var öyle bir şey ya. Hatta AC Valhalla Steam'e gelene kadar hiçbir sekilde ne Epic, ne Ubisoft'tan alma ne de herhangi bir videosunu izlemeye merakım var. Ayrıca çok dağınık oluyor. Amazon BF V verdiğinde alıp arkadaşıma verip kendim Steam'den aldım.
 
Evet. Çünkü Steam hem kullanım olarak hem de görünüm olarak çok daha iyi Epic Games'den. Dolayısıyla oyun alacaksam özellikle Steam üzerinden almaya dikkat ediyorum. Fakat bazen Epic Games'in çok kullanışlı indirimleri oluyor, kaçırmamak lazım. 150 liraya hem Assasin's Creed Odyssey hem Bannerlord satın aldım. Steamden almak istesem sadece Bannerlord 150 lira tutardı.
 

Geri
Yukarı