Steam tam olarak bitti

@Mevlüt Çetinkaya Böyle bir şey demek için kanıt sunmanız gerek. Mesela siz Steep aldığınızda mailinize fatura geliyor. O faturayı atıp Epic kütüphanenizin tamamını atın.

Geçtiğimiz son 2 veya maksimum 3 ay öncesinde bir konu açılmıştı biri tarafından.
Bu konunun geneli şuydu. Epic Games ücretsiz alınan oyunlar gitmiş. Bu konuyu ben açmadım.
Bu konuyu bulursanız eğer orada kütüphaneyi eklemiştim.
E-Posta üzerindeki herhangi bir bilgiyi burada sunmam veya kimse sundurma zorlamasına dahi ulaşamaz. Çünkü bu benle satıcı arasında bir durumdur. Orada satışla alakalı bilgi kaynağı var sizde biliyorsunuz.

Epic Games'i vurup öldürmüyorum. Sadece olanı söylüyorum ve kendimce eleştirmesini yapıyorum.
Siz güvenirsiniz ve isterseniz oyun alırsınız.
Epic Games benim bilgisayarımda da yüklü. Yeri geldi verilen ücretsiz oyunları oynuyorum zaman buldukça.

Bugün şu an aktif olan ücretsiz olan iki oyunu yine ekledim. İleri bir zamanda aynı durum yaşanırsa merak etmeyin bir konuda ben açarım.

Bunlar sistemsel açıklar veya sorunlar olabilir. Her şey mümkün ücretsiz olarak sunulan oyunlarda.
 
Gog.com da bir sürü beleş oyun verdiği oluyor fakat adını bilen kişi sayısı az. Hizmet kalitesi arayüz kalitesi vb. şeyler önemli. Steam bu konularda kesinlikle başı çekiyor.
 
Dandik kundik oyunları bedava veren mi daha kaliteli oluyor yoksa 180 TL'lik şaheserleri 60 TL'ye satan Steam mı?

Yav kardeşim güldürmeyin. Oyunlara indirimi Steam yapmıyor. Oyuna sahip olan firma yapıyor o indirimleri jdsjsd bu kadar bilgisiz olmayın. Steam sadece bir tezgah. Ve tezgahtan bir ürün satılınca satılma komisyonu alıyor olay bu. Steam bir organizasyondan ibaret. Piyasanın da kralı. Ama şu an için Epic Games'de ücretsiz oyun vererek kendini büyütüyor. Her zaman rakip olması daha iyi bunu niye anlamıyorsunuz ki. Rekabet olacak ki biz oyuncular bundan faydalanalım. Bedava oyun dağıtılıyor Epic Games'de. Gidin beğendiğiniz varsa beleşe alın oynayın. Neyin kompleksini yapıyorsunuz ki anlamıyorum. Steam'ın da Epic Games'in de dalkavukluğunu yapmaya gerek yok.

 
Steam ve Epic Games, her iki platformu da takip ediyorum. Ücretsiz oyun eğer platform tarzı, bağımsız yayıncı tarzı oyunları ücretsiz yaparlarsa onlara bakmıyorum bile. Epic Games gta 5'i ücretsiz yaptı hemen aldım. Steam de The Witcher Trilogy(1, 2, 3 ve tüm dlcleri dahil) 20-22 TL civarıydı elime para geçtiği gibi aldım. Sleeping Dogs D.E(Definitive Edition) yine benzeri bir fiyattı Steam de. Onu da aldım. Bir zaman sonra aynı fiyat Epic Games'e geldi. Eğer ilk önce Epic Games'e gelse oradan alırdım. Ama öncelikli tercihim her zaman Steam. Bu tercihin en önemli sebebi de şu: Steam de başarımlar var, rozetler var. Oyunda bir başarı kazandığım zaman ekranda beliren rozet ve veya başarım simgesi benim hoşuma gidiyor, beni motive ediyor, seviyorum böyle şeyleri. Epic Games'te olsa ve fiyatları da Steam'e rakip olsa o zaman düşünürdüm. Ama şimdilik Steam' i tek geçerim.
 

Geri
Yukarı