ThePCMonsterTwo
Femtopat
Yapıp silerseniz bir şey olmaz ama oyunlarda olmaz ben öyle yapmıştım sıkıntı olmadı.
Yapıp silerseniz bir şey olmaz ama oyunlarda olmaz ben öyle yapmıştım sıkıntı olmadı.
hocam şimdi youtubeda bir eleman var fc 25 Demosunu steamden indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı bir kaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak steam tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin rdr2, gta 5) aynı uygulamayı steam tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)Yapıp silerseniz bir şey olmaz ama oyunlarda olmaz ben öyle yapmıştım sıkıntı olmadı.
Hocam şimdi YouTube'da bir eleman var FC 25 demosunu Steam'den indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı birkaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak Steam Tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin RDR2, GTA 5) aynı uygulamayı Steam Tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)
Hocam cidden oldumuhocam şimdi youtubeda bir eleman var fc 25 Demosunu steamden indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı bir kaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak steam tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin rdr2, gta 5) aynı uygulamayı steam tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)
Hiç virüs yok güvenebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.