Hocam soylesınze nasıl yaıpıldıgınıhocam şimdi youtubeda bir eleman var fc 25 Demosunu steamden indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı bir kaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak steam tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin rdr2, gta 5) aynı uygulamayı steam tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)
Ben anlamadın bu Steam Tools olayını insanlar bedava Steam hesabına oyun ekleyerk hesabının değerini arttırıyor ban sebebi değil midir bu.
Oyunlar herkeste gözükmüyor skin changer gibi düşün sadece sende gözüküyor.
Kullanmayın güvenli değil.
Deneme amaçlı yüklemiştim Denuvo korumasi olan oyunlar hata veriyor. MK1 Street Fighter 6 gibi ama zaten kırılmış oyunlari Steam uzerinden yukleyip oynayabiliyorsun.
Telegram uzerinden toplu oyun dosyalari paylasanlar var.
Kaspersky kullanıyorum hiçbir virus uyarisi vermedi.
Güvenli efendimSteam Tools güvenli mi? Kullanacağımdan değil başka biri indirmiş YouTube'da attılar merak ettim.
Trojan yoktur, 3. parti yazılım olduğu için antivirüs programlarının öyle anlaması normal.Trojan var ama ben yaptım sildim hemen, sıkıntı yok.
Yanlış bilgi verme. Tamamen güvenli isterseniz daha detaylı anlatırım.Kullanmayın güvenli değil.
nasıl yapılıyor anlatırmısınGüvenli efendim
Trojan yoktur, 3. parti yazılım olduğu için antivirüs programlarının öyle anlaması normal.
Yanlış bilgi verme. Tamamen güvenli isterseniz daha detaylı anlatırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.