Çözüldü Steam Türkiye seçeneği

• Konuyu başlatan Supsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.411
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Supsu

Femtopat
Daha fazla  
Ben mi göremedim yoksa körlük mü var? Şu ara oyun alayım dedim, hazır Shadow of mordor ve lego hali indirimdeyken kendime alayım dedim önceden de almıştım. Güzeldi ama nedense alamıyorum. Sıkıntı tek bu değil bir de ülke seçenekleri arasında Türkiye yok.

Çözüm
Hocam kartla Mastercard 2 dk önce faturamı ödedim.

Araştırdım çalışma saati mi ne varmış o aralar dışında onay çekmiyormuş BoaCompra mecbur bekliyeceğim ama sıkıntı şurada, indirim bitiyor.
Keşke ödeme yöntemini BoaCompra ile yaptığınızı söyleseydiniz. BoaCompra ile yapılan alışverişlerde belirli bir süre beklemek gerekiyor ne kadar olduğu hiç belli olmuyor. Onay işlemi bittiktan sonra oyun Steam kütüphaneye düşüyor ve size bildirim geliyor geldiğine dair. Biraz beklemeniz gerek. BoaCompra ile ödeme yapmayın. Ödeme yerinde sadece MasterCard seçin, iki seçenek var MasterCard ( BoaCompra) ve direkt MasterCard var direkt MasterCard seçin. Bir sonraki oyun almanız da bunu yapın.
Hocam lütfen sakin bir şekilde temiz bir Türkçeyle derdinizi anlatabilir misiniz?
Kusuruma bakma dostum ama acilen Türkçe çalışmalısın.
Yazım hataları hariç gayet de anlaşılır, ilk okumamda anladım.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak Google Translate yardımıyla bile İngilizce bir şekilde destek mesajı atabilirsin, illaki Türkçe olacak diye bir şey yok.

Aldığı oyunda bir sıkıntı çıkmış Steam desteğe yazmak istiyor ama Steam destekte Türkiye yok diyor arkadaş.

Türkiye olmasının önemi yok. Derdinizi Türkçe de anlatsanız yardımcı oluyorlar.
Ülke seçeneğinde nereyi seçmeliyim peki ??
Hocam Steam desteğe başvurmak mı istiyorsunuz?
Ulaşmam için Yaşadığınız ülkeyi seçin geliyor orda türkiye yok hocam

Hocam Steam desteğe yazarken ülke sormuyor diye biliyorum ben. Ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olurum.

Hocam Steam desteğe yazmaktan vazgeçtim başka bir şey soracağım ben ödeyemiyorum bunu?

Öyle olmaması gerekiyor. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Dediğim gibi ödeme yöntemi sıkıntısı gibi saçma sapan bir şey dedi, komple PC kapattım mobilden deniyorum, bu sefer kabul etmiyor ödemeyi.

Hocam Steam desteğe yazmaktan vazgeçtim başka bir şey soracağım ben ödeyemiyorum bunu?

Dediğim gibi ödeme yöntemi sıkıntısı gibi saçma sapan bir şey dedi, komple PC kapattım mobilden deniyorum, bu sefer kabul etmiyor ödemeyi.
Maalesef bilemiyorum hocam. Hiç başıma gelmedi araştırdım bir şey de bulamadım üzgünüm :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı