Çözüldü Steam Türkiye seçeneği

• Konuyu başlatan Supsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.409
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Supsu

Femtopat
Daha fazla  
Ben mi göremedim yoksa körlük mü var? Şu ara oyun alayım dedim, hazır Shadow of mordor ve lego hali indirimdeyken kendime alayım dedim önceden de almıştım. Güzeldi ama nedense alamıyorum. Sıkıntı tek bu değil bir de ülke seçenekleri arasında Türkiye yok.

Çözüm
Hocam kartla Mastercard 2 dk önce faturamı ödedim.

Araştırdım çalışma saati mi ne varmış o aralar dışında onay çekmiyormuş BoaCompra mecbur bekliyeceğim ama sıkıntı şurada, indirim bitiyor.
Keşke ödeme yöntemini BoaCompra ile yaptığınızı söyleseydiniz. BoaCompra ile yapılan alışverişlerde belirli bir süre beklemek gerekiyor ne kadar olduğu hiç belli olmuyor. Onay işlemi bittiktan sonra oyun Steam kütüphaneye düşüyor ve size bildirim geliyor geldiğine dair. Biraz beklemeniz gerek. BoaCompra ile ödeme yapmayın. Ödeme yerinde sadece MasterCard seçin, iki seçenek var MasterCard ( BoaCompra) ve direkt MasterCard var direkt MasterCard seçin. Bir sonraki oyun almanız da bunu yapın.
Steam cüzdanınızda yeterli para olduğunu kontrol edin, alışveriş kartınızın bakiyesini ve iznini kontrol edin, bir de hangi ödeme seçeneğini seçtiniz? Steam desteğe yazın.

Maalesef bilemiyorum hocam. Hiç başıma gelmedi araştırdım bir şey de bulamadım üzgünüm :(

Araştırdım çalışma saati mi ne varmış o aralar dışında onay çekmiyormuş BoaCompra mecbur bekliyeceğim ama sıkıntı şurada, indirim bitiyor.

Araştırdım çalışma saati mi ne varmış o aralar dışında onay çekmiyormuş BoaCompra mecbur bekliycem ama sıkıntı şurda indirim bitiyor.

Hocam ilk önce düzgün Türkçe kullanarak ve yazım denetimi kullanarak mesaj yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz. Boacompara, Türkiye'de sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum. Ödeme yöntemi olarak Mastercard seçebilir misiniz?

Keşke ödeme yöntemini BoaCompra ile yaptığınızı söyleseydiniz. BoaCompra ile yapılan alışverişlerde belirli bir süre beklemek gerekiyor ne kadar olduğu hiç belli olmuyor. Onay işlemi bittiktan sonra oyun Steam kütüphaneye düşüyor ve size bildirim geliyor geldiğine dair. Biraz beklemeniz gerek. BoaCompra ile ödeme yapmayın. Ödeme yerinde sadece MasterCard seçin, iki seçenek var MasterCard ( BoaCompra) ve direkt MasterCard var direkt MasterCard seçin. Bir sonraki oyun almanız da bunu yapın.

Çözüm
Keşke ödeme yöntemini BoaCompra ile yaptığınızı söyleseydiniz. BoaCompra ile yapılan alışverişlerde belirli bir süre beklemek gerekiyor ne kadar olduğu hiç belli olmuyor. Onay işlemi bittiktan sonra oyun Steam kütüphaneye düşüyor ve size bildirim geliyor geldiğine dair. Biraz beklemeniz gerek. BoaCompra ile ödeme yapmayın. Ödeme yerinde sadece Mastercard seçin, iki seçenek var Mastercard ( BoaCompra) ve direkt Mastercard var direkt Mastercard seçin. Bir sonraki oyun almanız da bunu yapın.

Tamam sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı