Steam Türkiye'den çekilirse ne olur?

ozgursel

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2017
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar. Kafama takılan ve merak ettiğim bir konu var. Bu konuda; Steam, Türkiye pazarından ve piyasasından çekilip desteğini keserse eğer kademeli olarak ne tür olayların yaşanabileceği yönünde. Aynı zamanda böyle bir şeyi kafalarına estiği gibi yapabilmeleri mümkün müdür? Yoksa, her ne olursa olsun, bu konu şirketin isteğinin dışında kalan, gerçekleşme olasılığı imkansız bir konu mudur? Bu konu aklıma Steam'den satın alımlar gerçekleştirirken aklıma geldi. Acaba dedim, yarın veya öbür gün, bizler herhangi bir şekilde mağduriyet yaşar mıyız? Böyle bir şey mümkün olabilir mi ve Steam'e güvenebilir miyiz?
 
Çekileceğini sanmam meteor falan düşmezse ülkeye tabii yalnız AAA kalite oyunlar bizim için iyi bir yere gitmiyor yakında 600 TL çıkış fiyatına iyiymiş falan diyeceğiz ileride 900 1000 aralığı görebiliriz fiyatlandırmalarda.
 
Aslına bakarsan oyun firmalarının tam istediği ülkelerden biriyiz lakin dolar kuru çok sıkıntılı 85 milyon nüfus çok ciddi bir avantaj hatta Steam'in çekilmemesinin tek sebebi de bu nüfus. 10 milyon nüfuslu Avrupa ülkelerindense 85 milyon nüfuslu Türkiye daha karlı doğal olarak sadece şu an kur krizi var. Steam'in Türkiye'den hiçbir zaman çekileceğini düşünmüyorum lakin kur uçarsa TL yerine Dolar ile oyun satar en kötü.

O gün geldi dostum..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı