Steam, Ubisoft, Epic Games ve Riot Games hesaplarım gece 21.30'da topluca çalındı

Kurtarma maili nasıl spama düşüyorsa günlük mail bakmama rağmen haziran ayı gibi benim de Steam, Supercell ve PUBG hesabımı calmıslardı(aralarında nasıl bir ortak nokta vardı da aldılar bilmiyorum)ama çok can sıkıcı bir olay umarım alır(alacağına inancım tam Steam desteğini ben beğendim 1 gün içinde almıştım ben ama calındıgı gibi fark etmiştim 1-2 saat içinde Epic ve Riot konusunda bir şey diyemem ama sonuna kadar giderse alabilir ben Supercell için 3-4 hafta sürekli denemiştim her gün )

Hocam peki hangi dilde Steam desteğe yazdınız?

Arkadaşlar Steam'i aldım kaldı Ubisoft ve Epic.

Son gelişmeleri de aktarayım:
Epic Games hesabımı kurtardım.

Ubisoft hesabımın değişen mailini görebiliyorum ubisofta mail attım.

Arkadaşlar maalesef Ubisoft hesabımı geri alamıyorum. her türlü bilgiyi ve kanıtı sağlamama rağmen hesabı geri vermeyeceklerini söylediler bi fikiriniz varmı acaba?

Son düzenleme:

Son gelişmeleri de aktarayım:
Epic Games hesabımı kurtardım.

Ubisoft hesabımın değişen mailini görebiliyorum ubisofta mail attım.

Arkadaşlar maalesef Ubisoft hesabımı geri alamıyorum. her türlü bilgiyi ve kanıtı sağlamama rağmen hesabı geri vermeyeceklerini söylediler bi fikiriniz varmı acaba?
Maalesef benim bir fikrim yok kusura bakmayın mesajınıza bakamadım ama steamı almışsınız sevindim aldığınıza umarım bi şekilde ubisoft hesabını da alırsınız

Haveibeenpwned sitesine git email adresini yaz büyük sızıntıda var mısın yok musun söylüyor.

Yaptığım kontrol sonunda sitenin doğruluğuna inanmıyorum. Asıl hesaplarımın olduğu mail adresinde bir tek Epic Games çalındı. Ubisoft girişim denendi ama alamadılar. Sorgulama da 4 ihlal olduğunu belirtti.
Ama asıl inancımı kıran olay, yan hesapların bağlı olduğu maile bağlı Rockstar ve Steam hesapları çalınmıştı. Gel gör ki yapılan sorgulama da ihlal yok yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı