Steam ucuza level atlama

zerennnn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Steam level konusunda ben belli bir levele kadar geldim ama daha fazla level atlamak istediğimde bana pahalıya patlıyor. Bunun daha ucuz bir yolu var mı?
Steam hesabım: Steam Community :: Zeren

Görevler ve Steam başarımları haricinde ve kartlar haricinde başka XP kasmanın yolu yok.
Mesela topluluk görevleri XP veriyor, Yaz İndirimi görevleri veriyor. Onun dışında 100 oyun, 200 oyun gibi belirli oyun sayılarına ulaştığınızda fazladan XP veriyor.
Bir de oyundan düşen kartları birleştirirseniz o XP veriyor. Onun dışında XP kazanmanın yolu yok diye biliyorum.

1635600890148.png

Her 10 seviyede bir 100 EXP fazla istediği için seviye arttıkça fiyatı da artıyor maalesef, tek yapacağınız şey buradan en ucuz rozetleri seçip yapmanız olacaktır.

Otomatik kart seti satan sitelerden almanı önermem daha pahalıya satıyorlar genelde, en ucuz kart setlerini gösteren bir site vardı en ucuz kart setlerinden alarak işlerseniz en ucuz şekilde atlamış olursunuz, Steam'de Sevinc Level Bot vardı onu ekleyerek kaç set işlemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Anahtar veya cevher karşılığında kart koleksiyonu veren Steam botları var. Hangi kasa anahtarına kaç koleksiyon verdiğine dikkat edin. Bu anahtarlar oyun içinden değilde pazardan alınması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı