Çözüldü Steam üzerinden alınan EA Play nasıl iade edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dogus123

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Durum şöyle; FIFA 20 oynamak için EA Play satın aldım 29TL'ye fakat Steam üzerinden FIFA 20 bulunmuyor ve Origin hesabı üzerinden almam gerektiğini gördüm. Ne yapabilirim? Param çöp oldu sanırım. Bunu nasıl çözeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'de hesap detayları satın alma geçmişine gelin. EA Play'e tıklayın. Bu satın alım ile ilgili sorumum var deyin. İade sebebini yazın iade ediyorlar. Ben etmiştim.
Demek ki Steam'de EA Play bir oyun olarak kabul ediliyor. Bu yüzden iade edilebilir.

Evet teşekkür ederim yardımlarınız için.

Geçerli neden varaa iade ediyorlar. Eğer iade için sebep yoksa direk reddeiyorlar EA Play üyeliğinde.

Geçerli neden olarak öncelikle yanlış satın alımı işaretledim ve not olarak"Üyeliği FIFA 20 için satın aldım fakat Steam üzerinde olmadığını fark ettim, bu yüzden iade talep ediyorum"dedim

Evet teşekkür ederim yardımlarınız için.

Geçerli neden olarak öncelikle yanlış satın alımı işaretledim ve not olarak"Üyeliği FIFA 20 için satın aldım fakat Steam üzerinde olmadığını fark ettim, bu yüzden iade talep ediyorum"dedim

Yüksek ihtimal iade ederler hocam.

Hocam bu arada bu satın ile ilgili sorum vardan iade isteyin direk bu urunu iade etmek istiyorumdan degil. Genelde bu urunu iade etmek istiyorumsan neden seçip iade edilince reddediyorlar. En garanti yol Steam. Hesap detayları. Geçmiş satı alımlar. EA Play. Bu satın alım ile ilgili sorum var. Mesajınızı yazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı